dellu kirjutas:Huvitav kas jyrisoo kvaliteet siis alla käinud, mingi teise tarnija valinud?
Ei ole, kvaliteet endiselt sama hea. Freeseril ei tööta originaaltarkvara, sest auto pole enam kaugeltki originaal. Kui originaalile tarkvara tegime, soovis ta ülikanget, ja kui sai liiga kange, ei tahtnud ta lahjemaks tegemisest kuuldagi, sest teistel see seade töötas. Iga auto kulumisaste on aga erinev ja seda viimast piiri esimese korraga suht raske tabada. Olen talle pakkunud välja lahenduse, et teen tasuta tarkvara ta mitteoriginaal kompotile, sest kliendi rahulolu on minujaoks tähtsaim. Vastust pole senini tulnud.
Teiste poolt pole minuni pretensioone jõudnud ja foorumist ei leia teemasid ka. Korrast ära turbojuhtimise tõttu lähevad nad limpi ka chipita. Nüüd kui heitgaase juurde toota remapiga, tuleb see viga kergemini välja. Teeme endiselt 4-5 autot päevas ja kuulen vaid kiidusõnu nii siin kui teistes foorumites. Sajad kes ülirahul sõna ei võta, 1 tõrvatilk peab aga ikka olema.
Päikest!
Jyrisoo, mu auto ei töödanud originaalina ka selle sinu nn "kange" softiga, kui ma tulin chippima, siis oli auto täiesti stock, kõik toimis seni kuni läksin Tallinnast Pärnu ja möödasõidul viskas limpi, sai hakatud sinu poolt pakutavaid asju välja vahetama, aga ei midagi. Tõsi on see, et nüüd pole minu auto originaal, sest turbo lendas ammu laiali ja originaali polnud mõtet sinna toppida. Aga, sinu soft ei töödanud ka selle turboga ja mis vahet sellel on mis turbo kui rõhk oli sama??? Miks ma oleks pidanud lahjemat softi tahtma kui ma maksin kangema eest rohkem? Mul ei ole mõtet hakata selle sinu tasuta softi pärast Tallinna tulema ja ei tea kas seal selle üldse toimima saaks. Pmst terve päev läheks sellele ära + hunnikuga kütet, et kuskil proovida, odavam on minna kohe Tartu ja lasta seal suurema summa eest see soft ära teha ja seal on kindel, et saab ka asja toimima. Kui sa jyrisoo loeksid audiklubist seda teemat http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=120030 Siis sealt näed, et on ka teisi kelle arust möödasõidul limp mode on normaalne. Sa räägid koguaeg, et limpi põhjustab täis tahmanud geomeetria, peale seda kui sa mulle seda ütlesid, sai see puhtaks tehtud, aga probleem oli endiselt. Vahetasin välja kõik vaakumid, proovisin teist map-i, uue n75 klapi ostsin ja turbo geomeetriat juhtiv vaakumklapp sai ka veel uus ostetud kuna sina ütlesid, et see on sul lekkega jne. Tolku mitte EMM-igi. Kahtlane ongi see, et praegu sõbra audi millel on suurem turbo, veel suuremad pihustid jne ja temal see soft toimib, miks ei peaks siis minu autol see töötama korralikult? Enamus kellega rääkinud olen, on suht kindlad, et see soft ei toimeta nii nagu peaks ja graafikud on suht mööda.
Seati eelmiste seadistuste graafikud olid samuti mööda, kuna tulemused olid samad, enne tartu külastust, kus seda ka öeldi. Kõik jupid ja voolikud täpselt samamoodi sai uute vastu vahetatud ja kõik asjad tulid esindusest. Ei olnud mitte mingit tolku. Täpselt sama jama. See kõik sai tehtud peale seda kui VKM ütles, et viga ei ole nende töös ja nimetas milles võib autol viga olla.
Hiljem sai jyrisoo teenust kasutatud ja kõik sama kordus, ei muutunud lõppkokkuvõtteks mitte kui midagi.
Aga nüüd,peale Tartu külastust ja seadistust toimib kõik ideaalselt. Lõpuks.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335