Gmailile ei tulnud teateid, et keegi mulle vastab. Arvasin, et teema tundjaid ja huvilisi polegi. Nüüd saan vastatata asjadele.
GTI kirjutas: ↑15 Apr 2025, 08:16
Ilmselt ei hakka ükski asja tundev remondimees sellise tööga pihta kui vähemalt uus tihendikomplekt pole kliendil kaasas. Vaadates õppevideosid siis pole pea tihendite vahetus ning tehase algseadete taastamine eriline raketiteadus, koguste paikatimmimine hiljem vajab vast spetsialisti abi.
Tervele mootorile on tehtud kapp remont nüüdseks.
MustVälk kirjutas: ↑15 Apr 2025, 17:44
Kui originaalsust enam ei vaja, siis parem tsiklikarpadele kasvõi üle minna. Nende seadistajaid leidub eestist ikkagi rohkem.

Tõenäoliselt suudaks mõni mootorratta töökoda selle KE Jetronic'u ka käima saada.
Olen mõelnud paigaldada kaks Weber 45 DCOE karburaatorit, aga asi ei tundu realistlik kulude tõttu. Samas karburaatoritega tegelejaid on Eestis rohkem kindlasti.
kaupo51 kirjutas: ↑15 Apr 2025, 17:16
Eks tagasiside mõttes oleks tulevikus huvitav teada, kas teemaalgataja sai auto korda või mitte ja millises kohas remont ette võeti.
Ma plaanin pikema postituse teha siia kui hakkabki ilusti tööle. Tallinnas olevate kodadega ma ühendust ei ole võtnud, sest auto transport oleks äärmiselt kulukas. Selle eest võtsin ühendust Särg AA'ga kirjavahendusel, aga vastust ei saanud ning hetkel olen kirjavahetuses abivalmi Tõnu Pall'iga Türil.
Auto hakkas käima pärast lambda vahetust ja temperatuuri sensori juhtmete parandust, aga vaevaliselt. Pärast DPR reguleerimist, tühikäigu kruvi puhastust, plungeri kõrguse reguleerimist ja õhuplaadi taseme timmimist hakkas tühikäik soojalt töötavana mootoril tuletama meelde normaalset autot

. Aga õnn ei kestnud igavesti. Paar päeva käiva moori timmimist ja korraga õli pump andis lõplikult otsad ja auto jäi seisma. Mootor suri korraga välja ilma suurema hääletagi niiet ainus pakkumine on mul, et hüdrotõukurid ei teinud enam enda tööd rõhu puudumise tõttu.