Golf 7 Variant - panoraami katteriie ei tõmba sisse

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
margus
Huviline
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas margus »

Golf Variant 2015
Panoraam katuseluuk toimib ja korras, kuid katteriie ei keri tagumisse osasse sisse ning kardina eriosa taha liikumisel jääb tagumine osa korralikult sassi. Kuna endal puudub ülevaade ja arusaam selle süsteemi toimimisest, siis ei oska hetkel edasist seisukohta võtta.

Kas taga on riide sissekerimiseks eraldi ajam? Või käib see nö. vedrumehanismi kaudu?
Kas ja mida on seal üldse parandada või tuleb miskit konkreetselt välja vahetada? Kui vahetada, siis mis detailist jutt käib?
Oettinger Powered
Uued rehvid ja veljed
murkamarko
Klubiline
Telefon: 53542362
Auto: Volkswagen Passat Alltrack 2018 140+ kw.
Tänanud: 101 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas murkamarko »

Protsess ise selline. Lagi vaja eemaldada. Ega ennem sinna ei näe. Tegu on rulooga. Pm sama lahendus nagu sul pagasnikus. Ruloosid müüakse ka uusi ja ka kasutatuid.
margus
Huviline
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas margus »

murkamarko kirjutas: 14 Veebr 2026, 07:50 Protsess ise selline. Lagi vaja eemaldada. Ega ennem sinna ei näe. Tegu on rulooga. Pm sama lahendus nagu sul pagasnikus. Ruloosid müüakse ka uusi ja ka kasutatuid.
Kas sul selle kohta eelnev kogemus ja oskad öelda hinnangulist töö keerukust ja ajakulu? Mingeid konkreetseid näpunäiteid välja pakkuda?
Kõik mida ma seni olen teinud ja hakkama saanud, on rohkem kättevõtmise teemaks olnud, kuid lage ja katuseluuke olen terve elu teadlikult vältinud (keeruline mälestus Opel Manta lekkivast klaasluugist :crazy: )
Oettinger Powered
Uued rehvid ja veljed
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Olen teinud ühe tänaseks üle-eelmise tiguani peal. Samamoodi kättevõtmise asi aga reaalsus kipub olema, et KÕIK seal see on kas laiali või kõver ning mõistlik on kohe kõik uus panna.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
MustVälk
Veteran
Auto: Subaru Outback 2015 2.4 129kw Bensiin
Tänanud: 819 korda
Tänatud: 121 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Uurid videoid, et kuidas lambid ja käepidemed saada kätte. Piilari katted ja nii edasi. Istmed alla lasta ja tagaluugist saad lae välja tõmmata. Parem on teha muidugi koos sõbraga. Või veelgi parem mõnega kes on ennem seda teinud enamvähem. :)
Ja soojas garaazis. :)

Ma ei ole peale Passat 5.5 lage pidanud alla võtma. :)
Aga suvel soojaga õues sai lagi maha ja tagasi üksinda. :)
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Vasta

Mine “Kere & Sisu”