Tere!
Käisin juulis käigukasti(DSG) kontrollis ja hoolduses. Selle käigus saadi teada, et käigukangi nupuga on probleem..., anti ka paber selle kohta, kus kõik andmed kirjas.
Paar päeva tagasi käisin üldhoolduses. Neil seda viga ei näidanud. Näitas hoopis ühe kõlari viga ja signalisatsiooni viga. Aru ei ole saada, et autol oleks midagi viga. Kas tasub need vead tähelepanuta jätta, kui minu, kui sõitja jaoks nähtavat ja tunnetavat probleemi pole? Kas tasub hoopis lasta kõik need asjad üle vaadata ja lõpuks ennast vaeseks maksta, kui auto elektroonika elab oma elu nii, nagu parasjagu tuju on?
Näidikuteplokis ei põle ükski märgutuli, mis viitaks vea/vigade olemasolule ja ei anna ka heliga märku. Sellest võiks nagu järeldada, et autole eluohtlikku viga pole.
Mulle meeldib, kui auto on korras aga kui ma ise päriselt ei näe ega tunne, et autoga on probleem, siis pole mõtet ju ka iga veakoodi pärast, mida arvuti näitab, lolliks minna.
Golf VII veakoodide tõsiseltvõetavus.
Moderaatorid: etnies858, GTI, J.Aru
- kaupo51
- Huviline
- Auto: VW Golf 4 cabrio, Mercedes Benz W123
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 45 korda
Mina ülemäära ei muretseks. Auto eri plokidesse tekib aja jooksul mingeid veakoode, aga auto näidikuteplokis lambikesed ei sütti. Sa näed neid veakoode ainult siis kui sul on võimalus tester autoga ühendada. Mul on ühel autol üks veakood mis jutustab mingist puutetundliku ekraani kalibreerimisest kogu aeg olemas (kui testriga autot skännida), isegi kustutamisele ei allu. Samas puutetundlik ekraan toimib nii nagu peab ja mis ma ikka muretsen selle pärast.
Minu soovitus- tegele probleemidega nende ilmnemise järjekorras ja seda juhul, kui nad hakkavad sõitmist segama või kui näidikuteplokis süttivad punased ja kollased lambikesed.
Minu soovitus- tegele probleemidega nende ilmnemise järjekorras ja seda juhul, kui nad hakkavad sõitmist segama või kui näidikuteplokis süttivad punased ja kollased lambikesed.
- volksusees1
- Huviline
- Tänatud: 4 korda
võiks veakoodi numbri ja teksti üles kirjutada ja siis arvestada veel seda, mis aparaadiga seda loetud on - Carly tomati võib näiteks üldse pika põrkega üle peipsi järve saata
Mõne kuu pärast lähen niikuinii rehvivahetusse. Selle aja jooksul otsustan, kas lasen sellega ka tegeleda või mitte. Kui mina ei tunne ega näe, et midagi valesti on, siis nagu pole ka põhjust. Kas olemasolevad veakoodid on kasulik ära kustutada või pigem mitte?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 607 korda
Nii kaua kui tegu ajutiste vigadega pole mõtet amokki joosta. Kui sa poleks arvuti otsas käinud, siis sa ju ei teaksi nende vigade olemasolust ja sõidaksid jumala rahus edasi. Kui auto ise pasundama hakkab, siis on mõttekas toimetama hakata.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....