Kas vw gamma ja mp3 cd box ühilduvad?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kas vw gamma ja mp3 cd box ühilduvad?
on kellegil kogemusi,et kui tahaks vw gammale mp3 cd boxi j?rele panna kas on v?imalik?
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 05:15, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Olen Jaanuaris 2006 ehk siis paari n?dala p?rast esimene Eestis kes saab k?tte VDO CHM 105MP3 1 DIN m??dus m?ngija, mis pistikutega ?hildub VW Gamma, Beta jne (CD boxi toetavate) originaalraadiotega.
V?limus on sarnane originaalraadioga ja sobib armatuuriga (valgus sinine-punane jne). Toetab MP3/WMA ja lisaks on olemas m?lukaartide pesad. Juurde v?imalik osta ka USB liides
Eeldades, et Euroopas on jaehind 130EUR'i, siis peaks meie turul jaehind j??ma kusagil 2000.- kanti.
Kui kellelgi tekkis huvi ja soovi endalegi seda asja saada, siis andke teada!
V?limus on sarnane originaalraadioga ja sobib armatuuriga (valgus sinine-punane jne). Toetab MP3/WMA ja lisaks on olemas m?lukaartide pesad. Juurde v?imalik osta ka USB liides
Eeldades, et Euroopas on jaehind 130EUR'i, siis peaks meie turul jaehind j??ma kusagil 2000.- kanti.
Kui kellelgi tekkis huvi ja soovi endalegi seda asja saada, siis andke teada!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Pildil paistab veel, et see on ikka ?ks paras v??rkeha autos. Need VDO disainerid poleks nagu VW orig makki n?inudki, plastiku ja valguse v?rvus vale ning need n?medad "kahvli" augud.... Ei saand siis normaalset VW stiilis asja teha.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....