Golf IV p?sikiirusehoidja

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
marcc
Huviline

Golf IV p?sikiirusehoidja

Lugemata postitus Postitas marcc »

Tekkis selline k?simus, et kas teatud mudelitel on p?sikiirusehoidja jaoks k?ik kaabeldus juba tehtud ?kki ja piisab ainulkt kangi juurde ostmisest ning elektrikul ?ra ?hendamisest.BMW-l on see nii k?ll,et teatud varustusastme juures on vaja ainult kang juurde muretseda.Kas VW Golfil v?ib see ka nii olla?Ise elektri osas nii nuti pole, et n??d kisuksin armatuuri lahti ja ise sellest kohe aru saaksin, seega m?tlesin et k?sin teistelt VW omanikelt ka.Mul 2001a 2.0 Comfortline varustusega.Pardakompuuter on ka olemas.V?i ?kki on m?ni lehek?lg kust saaksin koodide abil v?lja lugeda mis autol olemas veel(koodid tagavararatta k?rval kleebitud paberil ju olemas)

Mike
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mike »

?kki oleks lihtsaimaks variandiks v?ljauurimise teel k?ne Saksa-Autosse?
A2 Racing www.a2.ee
www.audruring.ee

Sommu
Huviline
Telefon: +3725046527
Auto: G2 16v,G4 HB TDI,G4 variant TDI

Lugemata postitus Postitas Sommu »

abiks otsing sellest oli hiljuti siin juttu!

Sommu
Huviline
Telefon: +3725046527
Auto: G2 16v,G4 HB TDI,G4 variant TDI

Lugemata postitus Postitas Sommu »

http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... 9#pid74679

Lisaks veel: http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... 48&page=14

Linki ma kahjuks t??le panna ei oska!

ents
Huviline
Lugemata postitus Postitas ents »

Originally posted by raints
Bensukal asi nii lihtne ei ole kui TDI,l!

TDi mootoritel piisab jah kangi vahetustest ja nelja juhtme ?hendamisest+mootor juhtploki cruisi aktiveerimisest.

Kuid sinna saab v?ga edukalt ka neid universaalseid cruise paigaldada.
siia ka siis - v?hemalt minu V6 bensukal oli sama lihtne kui diislitel - t?na lasin selle ?ra teha. Veelkord - miks ingel [VW Bot: "Keel korda!"] pidin 4 aasta seda teadmata ringi ajama...
= =______
= /___l__\\_ _
= \(o)__l__(o)/

onusnooker
Huviline
Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Njah kes saab, kes mitte ! Mina peaksin oma autol teise aju ostma ja veel mingeid pudinaid, mingi 15K vist kukku oli ! Mootor 1.6 74KW

phaetonist
Huviline
Lugemata postitus Postitas phaetonist »

Algselt postitas: onusnooker
Njah kes saab, kes mitte ! Mina peaksin oma autol teise aju ostma ja veel mingeid pudinaid, mingi 15K vist kukku oli ! Mootor 1.6 74KW

kui on trossiga drosselklapp - sii ei saagi j?relpaigalda pysikiirushoidjat. Siis jah vajalik u15 k eest juppe.

kaimoy
Huviline

Lugemata postitus Postitas kaimoy »

palju l?heb p?sikiirusehoidja ?hes paigaldusega tdi mootoril siis umbes maksma???

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

Algselt postitas: phaetonist
Algselt postitas: onusnooker

kui on trossiga drosselklapp - sii ei saagi j?relpaigalda pysikiirushoidjat. Siis jah vajalik u15 k eest juppe.
nii palju kui mina tean on olemas p?sikiiruse hoidjad igale margile. Alles holjuti paigaldasin ise ?hele p?sika millel oli pedaal trossiga ja toimib ideaalselt
siit n?ed mis hinnaga sellise saab

Vasta

Mine “Elektroonika”