K: Sureb v?lja
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kas sul bunsupump ulsde teeb h??lt kui auto sureb v?lja? Sest mul on sama jama, et m?nikord auto lihtsalt sureb v?lja ja bensupump ei tee ?ldse h??lt. Paar minti ootad ja s?idad edasi. Mul pensupump ja relee on juba vahetatud aga ikka sama jama juhtub. Ja keegi ei oska ?elda, diagnoostika ka ei aita sest kui auto t??tab ilusti diagnoostika ei n?ita vigu. Sellep?rast tahaks ma enadle usb diagnoostika kaablit osta ja l?ppariga s?ita ja kui siis sureb v?lja saan siis loodetavasti n?ha mis viga on.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Motronic mis paljudel on mootorijuhtimiseks (ka VR6) on vigu salvestav s?steem-seega kui ikka tekivad veakoode j?tvad t?rked siis need salvestuvad auto ajus ning neid saab ka hiljem anal??sida. T?en?oliselt on sul tegu lihtsamate el. t?rgetega mis ei j?ta veakoode ja seega on OBD-s?steemi jaoks ka avastamatud.Algselt postitas: Monton
Kas sul bunsupump ulsde teeb h??lt kui auto sureb v?lja? Sest mul on sama jama, et m?nikord auto lihtsalt sureb v?lja ja bensupump ei tee ?ldse h??lt. Paar minti ootad ja s?idad edasi. Mul pensupump ja relee on juba vahetatud aga ikka sama jama juhtub. Ja keegi ei oska ?elda, diagnoostika ka ei aita sest kui auto t??tab ilusti diagnoostika ei n?ita vigu. Sellep?rast tahaks ma enadle usb diagnoostika kaablit osta ja l?ppariga s?ita ja kui siis sureb v?lja saan siis loodetavasti n?ha mis viga on.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Halli andur VR6-l puudub - vanematel jagajaga mootoritel jagaja t?esti ainult jagab s?det. Impulss tuleb v?ntv?lli andurilt. Kulunud ja p?lemisj?lgedega jagajal v?iks esmalt rootori ja kaane ?ra vahetada.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Ja halley andurita kaa?Originally posted by GTI
Selle asja nimi on s??tepool-sul on uuema t??bi mootor (st. ilma jagajata).
Tean et samuti on mul nukkv?lli andur ja siis teine andur mis loeb ?ra mootori p??rded ja asub kusagil ?li filtri k?rval. Kuulsin et ?ks neist, v?i need m?lemad m?juvad pensupumpa t??le kaa.
Aga vist s??tepoole tuleb ikkagi vahetada, sest stroboskoobi test n?itas et ainult teine silinder t??tab korralikult.
Pakkuge veel miks mu auto jamab.

Aga huvitav s?ltuvus. Praegu elan Rootsis juba 2 kuud ja auto s?idab suurep?raselt. Eelmisel n?dalal olin Tallinnas ja auto suri mingi 20 korda v?lja. ?kki mu Corrale lihtsalt ei meeldi meie nn "Teed".
- Anvar
- Veteran
- Auto: Hunnik busse ja suitsev kaheraudne
Armatuuri all 30 relee v?ta lahti ja jooda v?i lase joota otsad ?le sees,wast paraneb,v?ib pote pinget m??ta keskmise otsa pealt, peab olema t?hik?igul 0,7 v, siis v?ib lamdat m??ta ja tempsi andurit.see jutt ei kehti juhul kui sul on KE pritse.
[Muudetud: 27-3-2006 urbaanboheemik]
[Muudetud: 27-3-2006 urbaanboheemik]
80-ndatel lõppes autode tootmine.
elustaks vana teema, kuna mu G3 gti 8v l?ppes eile ?ra, kontrollisin et k?tet peale ei tule, vaatasin et benapumba relee ja kaitse terved ning hakkasin rahulikult bensapumba viga kahtlustama....kuniks n??d foorumis otsingut kasutasin ja selle infoni j?udsin.Algselt postitas: sigaelmar
Muidugi ?ra ka seda unusta, et osadel pritsetel on nii, et qi pole s?det - pole ka bensiinipumpa!
et kui keegi teab, siis k?siks millistel pritsetel s?de ja benapump ?ksteistest s?ltuvuses on, ja mis tehnoloogia seda p?hjustab? mul mootoriks 2E ja pritseks Bosch Digifant.
oleks siis hulka lihtsam viga leida, pole endal garaazi, pean t?navapeal lammutama, aja siis seda s?det jms seal taga kui suvalised autod m??da kihutavad....
help!