K:Marderschock seadmed?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: +3725046527
- Auto: G2 16v,G4 HB TDI,G4 variant TDI
K:Marderschock seadmed?
Kas keegi on kuulnud sellisest lisaseadmest?
?hes?naga- minu autole on paigaldatud "Marderschock S2000/10" seade. Nimi on saksakeelne ja aparaat on saksas toodetud. Kasutades neti otsingus?steeme leidsin sarnaseid tooteid veel , aga kahjuks ei suutnud t?pselt aru saada selle otstarvet.
Minu m?istus ja t?lkimisv?ime lubasid aru saada ,et tegemist on seadega, mis hoiab nirgid/k?hrikud/nugised auto kapotialusest eemale. Asi paigaldatakse kapoti alla ja see tekitab mingeid siinuseid.
?hes?naga, ?kki keegi teab asjast rohkem v?i t?psemalt.
?hes?naga- minu autole on paigaldatud "Marderschock S2000/10" seade. Nimi on saksakeelne ja aparaat on saksas toodetud. Kasutades neti otsingus?steeme leidsin sarnaseid tooteid veel , aga kahjuks ei suutnud t?pselt aru saada selle otstarvet.
Minu m?istus ja t?lkimisv?ime lubasid aru saada ,et tegemist on seadega, mis hoiab nirgid/k?hrikud/nugised auto kapotialusest eemale. Asi paigaldatakse kapoti alla ja see tekitab mingeid siinuseid.
?hes?naga, ?kki keegi teab asjast rohkem v?i t?psemalt.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
mul sama vidin kapoti all pl?ksus kogu aeg, ennem kui lahti ?hendasin, ja ?hte ma ?tlen , kassidele see k?ll ei m?ju v?i on siin need mustam?e kassid nii tuimad lihtsalt, aga jahh, saksas mingis piirkonnas pidi t?sine probleem olema n?rilistega, netis leiab pilte ka kuidas seal ikka juhtmeid l?bi n?ritud on, korraliku t?? teevad ?ra ikka.