Kellade valgus, valged kellad ja spidomeeter!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Minu arvates oleks v?ind ka ikka seierid korraks ?ra v?tta ja ilusti asja teha;)Algselt postitas: zero1elevenv?ga kena sinine, aga..................kas see et fondi taga varjud on ei ole h?iriv??????Algselt postitas: Andrjuha
Minu omad:
vaatan et ei hakanud seiereid maha kiskuma spidolt&tahokalt!!!!!
[Muudetud: 17-3-2006 zero1eleven]
IGA PÄEV pressin rõõmsa näoga masuuti! :D
-
- Huviline
- Telefon: 5237O47
- Auto: Passat B4/B5.5
siin on p?ris sellised asjalikud tegelased kohal k?ik, et sooviks siis abi valgete kellade suuruse paika panemisel... olen k?ll k?vasti ?ritanud, kui ei taha mitte kohe v?lja tulla.. hetkel kogu see krempel mul siin laiali, et oleks hea, kui saaks varsti ka kokku panna. et siis igasugune abi ?igete spido, tahho, bens ja temp. kellade suuruste paika panekul teretulnud. ahjaa.. autoks g2, 88, spido 220km/h ja tahho 7k. 
[Muudetud: 15-5-2006 margomargo]

Algselt postitas: margomargo
siin on p?ris sellised asjalikud tegelased kohal k?ik, et sooviks siis abi valgete kellade suuruse paika panemisel... olen k?ll k?vasti ?ritanud, kui ei taha mitte kohe v?lja tulla.. hetkel kogu see krempel mul siin laiali, et oleks hea, kui saaks varsti ka kokku panna. et siis igasugune abi ?igete spido, tahho, bens ja temp. kellade suuruste paika panekul teretulnud. ahjaa.. autoks g2, 88, spido 220km/h ja tahho 7k.
Vot see oligi k?ige keerulisem osa asjast. K?vasti fotopaberit ja tinti l?ks raisku ja siiani pole rahul:P Lase k?igepealt mustvalgelt ja tavalisele paberile, kui paras siis alles fotopaberile.

T?pselt niimoodi paningi:PAlgselt postitas: margomargo
siiani sai n??d m?ssatud.. tulemusel pole iseenesest v?ga vigagi.. kuigi paintis tehtud ja graafika annab soovida. n??d "special for u" Insomnia, kuidas lahendasid valgustuse probleemi? palju LED'e l?ks, kuidas paigutasid ja kuidas ?hendasid?
LINK
Mul l?ks 7-LED'i ?lesse ja 2 LED'i kellale. Muidu sama tehnoloogia nagu seal;)
[Muudetud: 16-5-2006 Insomnia]
http://www.blauertacho.de/doc/vw" onclick="window.open(this.href);return false;
?ks t?siselt hea leht ka selles valdkonnas. Ei leidnud seda millegip?rast enam siit teemast;)
?ks t?siselt hea leht ka selles valdkonnas. Ei leidnud seda millegip?rast enam siit teemast;)
-
- Huviline
- Telefon: 5237O47
- Auto: Passat B4/B5.5
jeap, peab tunnistama, et t?siselt tasemel lhet;)Algselt postitas: Insomnia
http://www.blauertacho.de/doc/vw" onclick="window.open(this.href);return false;