keskkonsooli valgustus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
keskkonsooli valgustus
kas Passatil aastast -90 ja teistel ongi siis seal keskkonsoolis aind ?ks lambike we, see mis on ventika nuppude all, kui kate eemaldada. Vahetasin ?ra ja mu arust on nigu v??ga pime see v?rk. Aind keskmine nupp (temperatuuri oma) on valge, teised on ainult ?rna kumaga. ?kki peab neid veel kuskil olema we?
arvan et ongi ainult yks pirnike, igatahes golfil on k?ll.
Kas see klaas mis seal katte all ei juhi siis valgust natukegi.
Kuigi jah ex see konsool suht h?maraks j??bki sul seal, kui ide midagi ei viitsi asemele leiutada. soovitan sul teha LED lampidest sinna mingi systeem;) see aitaks
Kas see klaas mis seal katte all ei juhi siis valgust natukegi.
Kuigi jah ex see konsool suht h?maraks j??bki sul seal, kui ide midagi ei viitsi asemele leiutada. soovitan sul teha LED lampidest sinna mingi systeem;) see aitaks
autoplats nagu blind date
Endal on 98 aasta passat j amillegip?rast keskkonsool ei ole valgustatud. Kas keegi teab on asi sama p?him?ttega (st ?he pirniga) v?i kuidagi teisiti valgustatud. Ma m?tlen seda kohta kus on see temperatuuri nupp ja ?hu suunamise nupp ja vendika nupp.Algselt postitas: mydimees
kas Passatil aastast -90 ja teistel ongi siis seal keskkonsoolis aind ?ks lambike we, see mis on ventika nuppude all, kui kate eemaldada. Vahetasin ?ra ja mu arust on nigu v??ga pime see v?rk. Aind keskmine nupp (temperatuuri oma) on valge, teised on ainult ?rna kumaga. ?kki peab neid veel kuskil olema we?
-
- Huviline
kekmise nupu taga on yks pisike pirnike ja see ongi kogu lugu mis sul on sealAlgselt postitas: ussEndal on 98 aasta passat j amillegip?rast keskkonsool ei ole valgustatud. Kas keegi teab on asi sama p?him?ttega (st ?he pirniga) v?i kuidagi teisiti valgustatud. Ma m?tlen seda kohta kus on see temperatuuri nupp ja ?hu suunamise nupp ja vendika nupp.Algselt postitas: mydimees
Kas selle konsooli mahasaamine on v?ga keeruline ette v?tmine? A muidu t?nud:)Algselt postitas: phaetonistkekmise nupu taga on yks pisike pirnike ja see ongi kogu lugu mis sul on sealAlgselt postitas: ussEndal on 98 aasta passat j amillegip?rast keskkonsool ei ole valgustatud. Kas keegi teab on asi sama p?him?ttega (st ?he pirniga) v?i kuidagi teisiti valgustatud. Ma m?tlen seda kohta kus on see temperatuuri nupp ja ?hu suunamise nupp ja vendika nupp.Algselt postitas: mydimees