summer tuledele???
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
summer tuledele???
Hey
K?simus siis selline et kuidas saaks panna G3le 92 aasta oma sellise vidina(vic summer) mis hakkaks mingit h??lt tegema kui unustada tuled autol p?lema. Sai korra unustatud p?evaks ja hiljem sai juba autot k?ima l?kata...soov oleks siis sellist tegevust edaspidi v?ltida.
?kki on kellegil mingit skeemi ka taolise tegevuse kohta....kuna ise arvan et see vidin X peaks minema kuskile tulede l?liti ja syyte vahele????
?kki keegi sai aru ja oskab aidata...t?nud
K?simus siis selline et kuidas saaks panna G3le 92 aasta oma sellise vidina(vic summer) mis hakkaks mingit h??lt tegema kui unustada tuled autol p?lema. Sai korra unustatud p?evaks ja hiljem sai juba autot k?ima l?kata...soov oleks siis sellist tegevust edaspidi v?ltida.
?kki on kellegil mingit skeemi ka taolise tegevuse kohta....kuna ise arvan et see vidin X peaks minema kuskile tulede l?liti ja syyte vahele????
?kki keegi sai aru ja oskab aidata...t?nud
autoplats nagu blind date
Mina saan aru,mida sa m?tled.Golf 3 on see originaalis ka,v?hemalt s?bra 97 aasta g3-l on k?ll ning minu eelmisel golf2-el aastast 86 oli see ka originaalis olemas.
Mina viskasin selle minema
jube h??l oli ning kohapeal seistes ei saand ka parktulesid peale j?tta kui kuski pimedas maja ees n?iteks kedagi ootad ja ei taha et mingi majadevahel kihutav rullnokk su auto ?ra ristiks.Igastahes mina soovitan, et treeni seda liigutust... istud autosse,tuled p?lema,v?tme v?lja keerad siis kohe tuled kinni.
Minul see jumala k?esees ja ple mingit sirtsutajat vaja
Aga edu sirtsutajaga kui ilma ei saa 
Mina viskasin selle minema

Minul see jumala k?esees ja ple mingit sirtsutajat vaja

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
selline nn. summer on tanklates ja Automaailmas ja Hasmaris ja veel tuhandes putkas ja mujal m??a ning maksab ta alla 50.- skeem kaasas kuhu vahele ?hendada ja samas saab teda ka kasutada kahes?steemselt, et s?idu ajal tuled ikka p?leks mitte ei oleks nagu pime ?ksik uitaja teel, st teeb t?lli kui tuled p?lema oled unustanud panna
-
- Huviline
- Auto: VW Golf 5 1,9TDI DSG 2009