K: Kuidas kontrollida odomeetri n?idu ?igsust?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
- jussike
- Tunnustatud
Siiamaani pole veel kuulnud, et kellegilt oleks selle eest pappi n?utud:)Algselt postitas: RaxmanKas selleks on esindustes lausa teenus v?lja t??tatud?Algselt postitas: jussike
Juhul kui autol on legaalne ajalugu Eestis v?i Saksas, saad seda kontollida esindustes win t?hise esitamisel.
Astu l?bi ja kurda oma mure ?ra, nt keret??de vastuv?tus.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
-
- Huviline
- Auto: Cupra, Kodiaq, NewBeetle Cabrio, Intruder
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Saksa autost saad ilusti hooldus ajaloo k?tte. Maksab see 50.- ja ei vaata keegi sind imeliku n?oga, kui seda k?sima l?hed. Lisaks annavad sulle ka lehed, kus kirjas k?ik asjad, mis tehases peale topiti.Originally posted by RaxmanHehe, mitu vin?i n?pus, p?ris koomiline v?ib n?ida. Pooldaksin kasv?i tasulist kontrollimise teenust/s?steemi.Algselt postitas: jussike
Astu l?bi ja kurda oma mure ?ra, nt keret??de vastuv?tus.
-
- Huviline
- Auto: Audi A7 3.0TFSI
- Tänatud: 1 kord
Kui pole esinduses tagasi keritud, siis on v?imalik kindlaks teha kas on tagasi keritud v?i mitte. Ma t?pselt nimetusi ei m?leta, aga esinduse aparaadiga on v?imalik see m?lu ?ra nullida kuhu muidu j??b j?lg odomeetri kerimisest
. Kui palju keritud, seda saad umbkaudu vast teada jah kui v?tad servici ajaloo, mis aeg seal k?idud on ja mis l?bis?iduga.

- jussike
- Tunnustatud
Ma arvan, et esindused kindlasti tagasi kerimisega ei tegele, milleks neile selline risk. Mis sa arvad, mida sellise t??lisega tehakse avastamisel.
Minu teada ametlikud VAG "arvutid" keelavad sellise protseduuri ?ra, kuna see on seaduse vastane, mis meil kahjuks veel karistatav pole, k?ll aga pidi Saksas juba olema.
Minu teada ametlikud VAG "arvutid" keelavad sellise protseduuri ?ra, kuna see on seaduse vastane, mis meil kahjuks veel karistatav pole, k?ll aga pidi Saksas juba olema.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: Audi A7 3.0TFSI
- Tänatud: 1 kord
Ok v?ljendasin ennast valesti. Pidasin seda silmas, et selle tehnikaga mis esinduses on, on v?imalik nii teha, et odomeetri kerimist ei ole enam kunagi v?imalik avastada. Iseasi kas seda tehakse ja kellele. Ja nende samade seadmetega on siis v?imalik vaadata kas keegi teine m?ne lihtsama programmiga on seda kerinud.
EDIT: Ma eksisin, ei lugenud p?hjalikult l?bi. See k?is Volvo kohta. Aga idee poolest peaks asi samamoodi t??tama vist.
[Edited on 24-7-2006 by blade]
EDIT: Ma eksisin, ei lugenud p?hjalikult l?bi. See k?is Volvo kohta. Aga idee poolest peaks asi samamoodi t??tama vist.
[Edited on 24-7-2006 by blade]
Teglikult on asi hoopis vastupidi. Iga remondit??koja VAG1551 (tehase skanner) ei hakka enne t??le, kui vastava t??koja kood on sisestatud. Igast t??st, ?levaatusest j??b seega vastava t??koja j?lg maha. Osad kerimisproged j?tavad maha suisa oma signatuuri, ja siis on ka n?ha, et on keritud, aga kui palju, seda ei tea keegi. Paremad (tachopro nt) lubavad kirjutada mida iganes. Ja paremad kerijad teavad, mida sinna kirjutada, et mitte kaugele n?ha poleks.Algselt postitas: blade
Ja nende samade seadmetega on siis v?imalik vaadata kas keegi teine m?ne lihtsama programmiga on seda kerinud.