Et siis mure j?rgmine: ?he poole el aknad ei toimi ning ei toimi istme soojendus ja kui akna l?litit vajutad siis kl?psub see karp tagumise istme all!?
?kki on tegemist siis el.akende plokiga (kusagilt on meelde j??nud et selline asi asus tagaistme all -vist)aga kas see ka istmesoojendust juhib ei usu.
Seal karbi sees on releed, mille kontaktid v?ivad olla mustad ja ei anna ?hendust. V?ta karp lahti ja peaks visuaalselt tuvastatav olema, milline kontakt on must. Minul tegi asja korda peenikese liivapaberiga puhastamine ja pole paar aastat probleemi olnud.
Seal on 2 karpi , ma arvan . Oli kunagi endal ka G60 sedaan syncro. ?ks neist on ABS aju . See ei kl?psuta. Teises on aga t?esti klaasit?stuki mootorite releed. Neid annab puhastada ja k?ivad j?lle.
Istme all on jah aknat?stukite releed, need ,mis kl?psuvad mul sama asi, aga kas keegi ei oska ?elda kas need peavadki koguaeg kl?psima, v?i hakkavd alles siis kl?bisema kui otsa hakkavad saama?
Algselt postitas: lenny22
hmm jaa
vaatasin teema ?le ning see karp on ju t?iesti kinnine ja lahti ta kuidagi ei k?i
kas karbi peab lahti l?ikama?
Ei pea l?ikama. Kui l?hemalt uurid siis n?ed, et see tr?kiplaat (sisu) k?ib sealt karbi seest v?lja. Sellel karbil on sellised plastikust "nagad" mille taga see sisu kinni on. Vaikselt nokitsedes tuleb ilma suuremate purustusteta see lahti.
mul on golfil sama jama.... kui tahan avada k?rvalistuja akent siis k?ib ainult mingi pl?ksumine..... kus golf 3-el see plokk v?ix olla, tagaistme alt seda pl?xumist ei tule:o