Talvel s?itis sisse G3 minu esimesele autole (50 meetrit enne kodu). Auto l?ks maha kandmisele

Moderaator: etnies858
see teada asi, et kes selga ronib, on tegija ;PAlgselt postitas: maqqu
minu poolt kah paar pilti.
olin autoga saanud s?ita 4 p?eva kui mingi vanamutt seisis autoga keset teed.
Pildid peale avariid
minu remont l?heb maksma 8-10k aga vanamutil ainult stange nada k?ver ja v?rv viga saanud.
ja kindlustus hindas minu s??di kuna autoga v?ib seista kohast olenematta, sina aga talle tagant sisse s?ita ei v?i
[Muudetud: 17-10-2006 maqqu]
mul oli endal kunagi sama teema et katuse luuk ei tahtnud minuga ja autoga enam kaasa s?ita ja lahkus mingi 110 km/h kiiruse pealt auto k?ljest, ?nneks k?ll kedai taga olnud ja ka luuk j?i terveks (plekist), aga ehmatus oli suht suurOriginally posted by Golfrider
P?ris avarii ei ole aga siiski...
20.10.2006 s?itsin ?htupoole Tartusse Stk-le uksepolstreid viima ja niisama l??gastuma. Oli pime, vihmane ja libe. M??das?idul kiirusel ca 120max lahkus maisest elust auto katuseluuk. Ilmselt oli tuul temajaoks liiga tugev... lendas otse minu sabas lonkiva Ford Focuse esiv?resse kildudeks. Reastudes oma ritta tagasi t?mbas Focuse juht minu ette ja j?ime seisma. Kartsin alguses loomulikult hullemat, et Focusel juhiklaas purux v?i kapott ja tuled. ?nneks oli suht ?nnelik ?nnetus. Focuse juht k?sis, et mis see oli. ?tlesin, et katuseluuk. Kutt veel imestas, et sellist asja pole enne juhtunudEdasine teekond m??dus ?nnelikult ilma katuseluugita.
ma ei julge enam mitte ?hegi Golfi taga s?itaOriginally posted by Golfrider
P?ris avarii ei ole aga siiski...
20.10.2006 s?itsin ?htupoole Tartusse Stk-le uksepolstreid viima ja niisama l??gastuma. Oli pime, vihmane ja libe. M??das?idul kiirusel ca 120max lahkus maisest elust auto katuseluuk. Ilmselt oli tuul temajaoks liiga tugev... lendas otse minu sabas lonkiva Ford Focuse esiv?resse kildudeks. Reastudes oma ritta tagasi t?mbas Focuse juht minu ette ja j?ime seisma. Kartsin alguses loomulikult hullemat, et Focusel juhiklaas purux v?i kapott ja tuled. ?nneks oli suht ?nnelik ?nnetus. Focuse juht k?sis, et mis see oli. ?tlesin, et katuseluuk. Kutt veel imestas, et sellist asja pole enne juhtunudEdasine teekond m??dus ?nnelikult ilma katuseluugita.