2003a Passati parktule pirni vahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988
2003a Passati parktule pirni vahetus
M?nejaoks v?ibolla labane k?simus, aga kuidas saab passatil parktule pirni k?tte?
Pirn asub nii ?leval ja mingi plastmass ?mbrise sees mille ava on nii v?ike et vaevalt p??seb kahe s?rmega ligi pirnile. T?en?oliselt peab teda p??rama kuhugi poole. Aidake kes on vahetanud!
Pirn asub nii ?leval ja mingi plastmass ?mbrise sees mille ava on nii v?ike et vaevalt p??seb kahe s?rmega ligi pirnile. T?en?oliselt peab teda p??rama kuhugi poole. Aidake kes on vahetanud!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
- jussike
- Tunnustatud
-
- Huviline
- Auto: Audi Allroad BiT 2014, Skoda Octavia RS 2009, MB 300CE 1988
no vot, ma r??gin et ei ole mingi lihtne teema see pirni vahetus:D on siis keegi ise vahetanud seda parktule pirni ja teab t?pselt ?elda kas tuleb ta t?mmates v?i kuhugi poole keerates ?ra? ma veel t?mmata ei ole proovinud aga s?rmedega ?nnestus keerata k?ll seda natuke aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] k?si ei mahu sisse piisavalt sealt avast
[Muudetud: 5-11-2006 V6]
[Muudetud: 5-11-2006 V6]
- jussike
- Tunnustatud
-
- Klubiline
- Auto: G1 Cabrio - Passat B7 -G5 GTI
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 43 korda
- jussike
- Tunnustatud
T?na oli nats aega ja vaatasin et vahetan parktule pirnid ?ra.
On teised sellised imelikud kollased. Jah pean kohe ?tlema, et ?rituseks see ka j?i!
:D
Jussikese poolt v?ga hea ?petus muideks, tsiteerin: 1) iluv?re maha, ettevaatust!- alumised kinnitused purunevad 90% juhtudel (ega neid eriti vaja polegi) V?tmeks 2 x 30 torx ja liht kruvits kangutamiseks
2) Pamper maha-> keskelt 4 X 30 torx, logari servad 8X 25 torx, 3 x alt sobib keerata 1EEK-ise m?ndiga
3) Pampri kesk kinnitus maha -> 5 x 30 torx
4)Tuli maha -> 4 X 25 torx
Kusjuures sellep?rast ei hakanud ratsime, et t?esti 90% t?en?osusega purunevad, alumised ??rmised klambrid.
Tuld ma niisama k?tte ei saanud, kuigi ?ritasin kaval olla.
Tagant pirnini ei k??ni, kuna liigapalju asju ees.
Nii ma siis loobusin, j??b ootama paremaid aegu!
:D
Teenindusse kohe kindlasti ei vii, sest seal peab kaigas seljas k?rval seisma. Tagasi saad auto millel plastik kinnitused katki.
:D:D
/niinekas/
On teised sellised imelikud kollased. Jah pean kohe ?tlema, et ?rituseks see ka j?i!

Jussikese poolt v?ga hea ?petus muideks, tsiteerin: 1) iluv?re maha, ettevaatust!- alumised kinnitused purunevad 90% juhtudel (ega neid eriti vaja polegi) V?tmeks 2 x 30 torx ja liht kruvits kangutamiseks
2) Pamper maha-> keskelt 4 X 30 torx, logari servad 8X 25 torx, 3 x alt sobib keerata 1EEK-ise m?ndiga
3) Pampri kesk kinnitus maha -> 5 x 30 torx
4)Tuli maha -> 4 X 25 torx
Kusjuures sellep?rast ei hakanud ratsime, et t?esti 90% t?en?osusega purunevad, alumised ??rmised klambrid.
Tuld ma niisama k?tte ei saanud, kuigi ?ritasin kaval olla.
Tagant pirnini ei k??ni, kuna liigapalju asju ees.
Nii ma siis loobusin, j??b ootama paremaid aegu!

Teenindusse kohe kindlasti ei vii, sest seal peab kaigas seljas k?rval seisma. Tagasi saad auto millel plastik kinnitused katki.

/niinekas/
minu aeg on siin ümber saanud
See peab tõmmates koos plastmassist pesaga välja tulema. Ise möllasin ka päris pikalt, kuid esiotsa sellepärast lammutama ei hakanud (2001 passat). Muidugi parempoolse pirni kättesaamiseks tuleb natuke plastmassi eemaldada (õhuvõtutoru, plastikkate) Ole ettevaatlik, näpitsatega võib seal midagi vigastada.
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Ise olin sama probleemi ees mõni aeg tagasi kuna kumbki parktuli ei põlenud. Nikerdasin siis tükk aega ja ei mingit tulemust. Siis aga näppudega kinnihoides kaheltpoolt pirnipesa esiäärest surusin natuke pesa kergelt viltu ja tuligi kergelt tagasi tõmmates välja. Pärast ei saanud ise ka aru kuidas alguses niipalju sellega jamada tuli
. Kusjuures kui nipp käes siis teine pesa tuli juba kohe välja.
Pirne on kindlasti müügil ka Forssis ja need ei maksa eriti midagi kui õieti mäletan...

Pirne on kindlasti müügil ka Forssis ja need ei maksa eriti midagi kui õieti mäletan...
- tibullus
- Veteran
- Auto: Passat W8 4.0 4Motion
- Tänanud: 2 korda
Re: 2003a Passati parktule pirni vahetus
Pusisin kah nüüd siin aga mina seda pirni hetkel kätte ei saanud. Surusin igale poole viltu aga ei midagi. Vaatasin ka peegliga milline see pirnipesa seal välja näeb. Selline torujas ja juhtmed lähevad sinna sisse. Kas terve see toru peab välja tulema?
W8
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Re: 2003a Passati parktule pirni vahetus
See must saba juhtmetega peab kõik välja tulema jah...
Samal ajal kui viltu surud peab ka väljatõmbamist tegama.
Samal ajal kui viltu surud peab ka väljatõmbamist tegama.
Viimati muutis HawkHill, 23 Dets 2011, 15:08, muudetud 1 kord kokku.