N?gin kusagilt piltte golfi lowrideri kohta, on kellegil aimu kuida asja saaks teha ? On eestis yldse m?nda lowrider masinat? Ja kui keerukas on seda ehitada :P
Mina ikka k?ige keerulisemate ja ulmelisemate kysimustega (/me h?beneb)
Tean et veokatel tagumine vedrustus ?hu baasil, aga huvitav kui kallis asi v?iks olla ja kui suur. aiman et seal peab olema suru?hu kopressor ja muud andurid.... Lisaks hiiglaslikele ?hu silindritele mida kasutatakse amortide ja vedrudena (hetkel pole aimugi kas ?kki siiski amort eraldi)
Kui kellegil mingit inffi oleks ilgelt t?nulik, kui asi v?ga keerukas viskan plaani peast, kui teostatav siis viljeleks asja edasi. v?emalt teistel huvilistel on kusagilt midagigi lugeda (ehk teabebaas!). !
http://www.truckn-store.com/product.asp" onclick="window.open(this.href);return false; ... p&ID=46049 nii selge. Siit saaks tellida midagi Huvitav kui kallis oleks asja ise teha veoka ?hk vedrustus jne jne ... sam m?tleb ...
Iseenesest 20 000 v?lja k?ia seal pakutava komplekti eest on reaalne, olen ka kuulnud ikka tublisti suurematest summadest. V?ike v?rdlus Coilidega, mis maksavad hullu raha v?i kas v?i 60mm vedru ja Koni amordi komplekt 15 000.-
Kuidas on aga asja kvaliteet ja kuidas ta k?itub kurvides v?i ehk isegi rajal s?ites?!?
VALUVELGEDE SIRGESTUS, REMONT, VÄRVIMINE JA POLEERIMINE
http://polishing.edicypages.com
oli endalgi selline idee korraks, aga siis hakkasin m?tlema, et miks ... k?ib mulle tavaline vedrustus k?ll.
?kki selline leht abiks kust otsisin ise ja mis on oma odavate hindade(suhteline m?iste) poolest p?ris popp. http://www.air-ride-fahrwerk.com/shop.p" onclick="window.open(this.href);return false; ... p=2&id2=14
Seal on asjad vapsjee mingi 2k euri ja performance komplekt 3k. Veoka varustus peaks peris normaalselt vastu pidama ja asjad peaksid head kah olema. Kuna veokatel ju suur koormus vedrustusel peal. Aga mina kah ei teagi kohe mida arvata, samas mingi stroeni asi v?iks olla m?eldav see ju konkreetselt ongi s?iduautole m?eldud. Aga kas ta ka j?ik on seda ma kah ei tea. Peab kusagilt kysima ....:w
peaks j??ma p?ris j?ik, sest vaadates ajakirjadest pilte, siis on meestel s?idu asendis suht v?he ruumi koopa ja rehvi vahel ja kui peris alla on lastud siis hakkab ratas koopasse ?? kaduma.
On kellegil aimu millistel citroenidel on ?hk vedrustus. Et mida romulast kasutada sinna juurdee nagu aru saan on igasugu juht systeemid, eks peab uurima m?ne sitr?eni f?nni k?est. Mida seal t?psemalt vaja.
Piilusin yhe citroeni koopasse asi tundub olevat suht siuke piklik pulk j?medam kui amort kuid muidu peaks isegi l?dvalt minema vedru asemele amordid j??vad naguinii samad v?i siis tulevad gaaskiad.:hail
Esialgne postitaja samzik
Piilusin yhe citroeni koopasse asi tundub olevat suht siuke piklik pulk j?medam kui amort kuid muidu peaks isegi l?dvalt minema vedru asemele amordid j??vad naguinii samad v?i siis tulevad gaaskiad.:hail
?rge n??d arvake et see asi nii lihtne on,see pulk seal on j??m?e vee pealne osa.Muide selle s?steemiga on ?hendatud ka piduri-ja rooliv?imendi. Ma t??tasin firmas kus nende citikatega tegeleti,ma k?iks k?ll ringiga sellest asjast m??da.Aga kui kellelgil on huvi siis minge v?i helistage firmasse "Hameskor"asub Laki 7 ja seal on ?lemuseks sihuke mees n?gu Aivar Eha kes teab nendest citr?enidest ja nende ?hu s?steemidest k?ikke.Ja minu arust on neil paar t?kki isegi varu osadeks ja sealt saab ka varu osi tellida,mis ei ole ka nii sama lihtne nendel citikatel.:16Ja kindlasti mida ma tean et on need s?steemid peal oleks j?rgmised mudelid:Citr?en GS ja GSA ja Cir?en CX ja Citr?en BX(muide neid peaks seal"Hameskoris"kolm t?kki varuosadeks olema)ja Citr?en XM.
Tähtis ei ole kus tehakse,vaid kes teeb!Abi värvitöödel--> [b]CAR PAINTER MÄEALUSE 12[/b]
nii aga kui ma soovin asja teisele masinale ymber t?sta ei peaks need muud vidinad seal segama panen eraldi seisva pumba ja juhin sellega vedrustuse. T??d kah eraldi ega ma ei pea ju rooliv?imu pumppa kasutama Kui t?stanmingile teisela masinale asja ymber
Ja kindlasti ei ole minu point autoka hyppata koha peal ma ei taha isegi 3 ratta peal s?itta tahan et saaks lihtsalt k?rgust regulerida. Seleks pole vaja nii masiiivset reservuaari ega nii k?va pumpa ja surve pidamis seadeid.
Sooviks on saad masina k?rguse reguleerimine, asja tehakse eestis, paigaldatakse v?ikebussidele ja veokatele nt. Hetkel juba saatsin maili, et kas s?idu autodele paigaldavad ja kui palju seadeldis kokku kaalub ning mis hind asjal on . Usa lehtedel surkides leidsin et kompressorid on ysna tagasihoidlikud kui ei taha hypitada autot!
wow
peris vahava, padjad maksavad 650 4 tk a seda ma ei saanud aru kes tootja on ja m?rkasin et asjad laagri peal. ise ei tulnudki kohe selle peale, et masina k?rguse reguleerides peab ju ka amordi jalg ssaama liikuma vertikaalselt. Muid asju ei hakkand vaatama.
olen ka seda asja veidi uurinud, asju on kahte sorti ?huga ja ?liga.
mida kiirenini autot ?lesse tahad saada, seda tugevamaid komponente ja vingemat survet vajad. lihtsaim komplekt on selline, kus saad esi ja tagaotsa regullida, kallimatel k?iki eraldi. lihtsam on asja ehitada tagaveolisel, kus sillad selleks juba paremini sobivad.
eestis minu teada ?ks komplekt m??gil ka, k?ll honda crv-le, aga eks selle annaks ka golfile kohandada.
http://www.usauto.ee/pudi/Hydraulika/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
056 155 999 .
vanadel sitikatel on se s?steem ?sna aegalne ja sellega sellist effektset auto langetamist t?stmist ei saavuta.
Mul savi kui saaksin kasvi 1 minsaga masina soovitud k?rgusele oleks tuus. Seega asi selles, linnas laseks madalaks. 5 cm n?iteks, aga kui maale s?idan n?dalavahetustel, siis t?saks kliirentsi 25-30 cm peale. Ja sammuti talvel (hoiaks masina k?rgel, ning parkkides laseks masina p?hja peale, sinna paigutaks loomulikult puksid millele toetuda.
Ega keegi pole leidnud midagi huvitavat v?i ?kki keegi vw eestis ehitanud midagi ? Kahju et saksa keelest aru ei saa seal peaks olema saadaval erinevate firmade tooteid.