Passat 1995 esikõlarid?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat 1995 esikõlarid?
Huvitaks esimeste uste (16,5cm?) ja armatuuri k?larite suurused. Ning see, et kas k?larite piilumiseks peab polstri maha v?tma?
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 05:41, muudetud 1 kord kokku.
juhuks, kui oled juba teada saanud, mis k?larid Sinu autos kaasa s?idavad ja soovid veid ?mber hakata vahetama, siis oleks pakkuda:
klikka siia
klikka siia
kiirsõidutraktor
Ei tohiks kruvikaga sikutada.Uksekatte peal olev k?larikate on seestpoolt metallklambritega kinnitatud ja kui k?larikatet v?ljastpoolt rebida, siis murduvad sealt fikseerivad jalad lihtsalt ?ra.Ja k?larikate j??b lihtsalt n?ppude vahele ja ei ole tal all kinnitusjalgasid.Polster tuleb maha v?tta ja seal all ukse kuljes on k?lari jaoks aluspoodium tehtud.
Mina panin sinna 16,5 cm midabassid.Olid natuke suuremad, kui originaalid, aga mahtusid ?ra k?ll.Relakaga pidi veidi ruumi juurde tegema.
Mina panin sinna 16,5 cm midabassid.Olid natuke suuremad, kui originaalid, aga mahtusid ?ra k?ll.Relakaga pidi veidi ruumi juurde tegema.
okei t?nud, hea et siis edasi ei kangutanudAlgselt postitas: termiit
Ei tohiks kruvikaga sikutada.Uksekatte peal olev k?larikate on seestpoolt metallklambritega kinnitatud ja kui k?larikatet v?ljastpoolt rebida, siis murduvad sealt fikseerivad jalad lihtsalt ?ra.Ja k?larikate j??b lihtsalt n?ppude vahele ja ei ole tal all kinnitusjalgasid.Polster tuleb maha v?tta ja seal all ukse kuljes on k?lari jaoks aluspoodium tehtud.