karburaator laseb l?bi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
karburaator laseb l?bi
G2 1.6 53kw
mootor k?ima panna siis hakkab karburaatorist bensiini v?lja nirisema, annad gaasi siis voolab.
Ma pole seda ise veel lahti arutanud kuna teen veel alles keret?id, aga kas keegi oskab n?u anda mis seal l?bi?
mootor k?ima panna siis hakkab karburaatorist bensiini v?lja nirisema, annad gaasi siis voolab.
Ma pole seda ise veel lahti arutanud kuna teen veel alles keret?id, aga kas keegi oskab n?u anda mis seal l?bi?
-
- Huviline
- Telefon: 53 333 807
- Auto: Madallennuagregaat
- Kontakt:
Kindel, et ta kuskilt vooliku vahelt ei tule. Proovi k?ik klambrid ?le pingutada. Rohkemat k?ll selle karpa kohta ei oska soovitada. Endal k?ll sama peal, aga suht tume maa minu jaoks.
Pierburg 2E2 <- siin on sellest karpast veidi rohkem juttu. Vb leiad sealt abi.
[Muudetud: 25-11-2006 Buster]
Pierburg 2E2 <- siin on sellest karpast veidi rohkem juttu. Vb leiad sealt abi.
[Muudetud: 25-11-2006 Buster]
myScrapes | tito ütles kunagi: "Kristjan tähendab urgmundia keeles autosaatan"
-
- Huviline
neid tihendeid on v?gagi h?sti saada. M??akse karpa remontkomplekti nimeall (koos sellega siis juba m?tekas kogu karpa lahti v?tta, l?bi pesta/suru?huga puhuda ja k?ik membraanid ja tihendid, mis komplektis kaasas uued panna. (K?tusekulu v?heneb ja auto on erksam). Lisaks ei teeks paha ka meetrijaga (ca 40.- vaakumvoolikut osta ja need ?ra vahetada, kuna kipuvad pragunema)
Ise tehes veidi nokitsemist aga saab hakkama, tegin enda masinal pool kuud tagasi sama asja ?ra. N??v veel vaja co aparaatide j?rgi paika seada.
Ise tehes veidi nokitsemist aga saab hakkama, tegin enda masinal pool kuud tagasi sama asja ?ra. N??v veel vaja co aparaatide j?rgi paika seada.