Bora ?lituluke(oranz)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Klubiline
- Telefon: +358445899766
- Auto: Vw touran
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Bora ?lituluke(oranz)
kasd keegi oskab oelda kus kohas saax ?ra likvideerida selle oranzi ?li tule.see peaks ju olema see ?livahetuse m?rgu tuli.eile sai ?ra vahetatud mootori ?li ja nyyd vaja sellest tulukesest lahti saada!!!!!Kas peaksin minema vw esindusse voi on voimalik ka kusagil mujal seda likvideerida.asun ise tln-as.
[Muudetud: 4-11-2006 mireck]
[Muudetud: 4-11-2006 mireck]
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
mul teeb bora valju piiksu ja kuvab "service jetz"- nagu ma olen aru saanud t?hendab see seda, et varsti vaja korralist hooldust teha.Algselt postitas: DiaLAB
GOLF4 ja BORA annavad ?livahetusest m?rku display'l kus tavaliselt odomeetri n?it ja seda peale s??te sissekeeramist vilkuva kirjaga seal "Oilservice" (see v?idakse kuvada ka keskmisele nii ?telda kompuutri displayle kui see olemas on).
- jussike
- Tunnustatud
-
- Huviline
- Auto: Vw Bora Highline, (Black Magic Pearl Effect)
ise oled pl??d:))
mu kasutusjuhend on venekeeles, emmigi ei saa aru.
mul p?leb armatuuris mootorituli - aga see vist sellp?rast et uus aku sai pandud aga aju ei taba ?ra ning vaja arvuti taha surada. Pole l?bis?itu kah niipalju et mootor kotti peaks jooksma.. aga tui tui tui ?le ?la
mu kasutusjuhend on venekeeles, emmigi ei saa aru.
mul p?leb armatuuris mootorituli - aga see vist sellp?rast et uus aku sai pandud aga aju ei taba ?ra ning vaja arvuti taha surada. Pole l?bis?itu kah niipalju et mootor kotti peaks jooksma.. aga tui tui tui ?le ?la
2.0 nämma! :)
-BoraH Lady-
-BoraH Lady-
Mure selles ongi, et pole korralikku kasutusjuhendit. Minu oma on prantsuskeelne ning kahjuks t?esti ei puuri sellest l?bi. Samas leian et prantsuse keele mitte oskamise t?ttu ei pea veel jalameheks hakkama. Kas sul on juba k?ik keeled selged?Algselt postitas: snakey446
pl??d, mille jaoks autol on kasutusjuhend, kui sellest ka l?bi ei puuri, siis tuleks jalameheks hakata
-
- Huviline
- Auto: G3 1.9TDI 94,G3 GTI 16V 94, JETTA MK2 1.6 85,
heh eile sai jah natuke n?htud mille p?rast arvatavsti see tuluke p?leb,
k?is siis sinu isend alpro juures ja seal leiti rohkem kui olex osanud oodata.
ex peale rihma vahetust ja ?hufiltri vahetust muutuvad ajaolud selgemax, asi siis sellex et masin ise oli Poolast p?rit, ja geneka rihm oli seljaga peale pandud, ning ?hufilter oli nagu tolmukott, ja minu jaoks oli ka huvitav see et kui peale pikka juttuajamist sund jahutus veel ikka t??tas (minu teada ei tohiks see vist nii kaua ka t??data, see oli umbes15-20min).
Auto ise oli ilus ja korralik, aga jah moto vajab ise nats nokitsemist ning hooldust muidu vega korralik peale selle.

nu jah mootori rihm ei paistnud kohe mitte 12000 km tagasi vahetatud. seisukord oli "tsipa" kehvem ka sellel.
[Muudetud: 30/11/2006 kanglord]
k?is siis sinu isend alpro juures ja seal leiti rohkem kui olex osanud oodata.
ex peale rihma vahetust ja ?hufiltri vahetust muutuvad ajaolud selgemax, asi siis sellex et masin ise oli Poolast p?rit, ja geneka rihm oli seljaga peale pandud, ning ?hufilter oli nagu tolmukott, ja minu jaoks oli ka huvitav see et kui peale pikka juttuajamist sund jahutus veel ikka t??tas (minu teada ei tohiks see vist nii kaua ka t??data, see oli umbes15-20min).
Auto ise oli ilus ja korralik, aga jah moto vajab ise nats nokitsemist ning hooldust muidu vega korralik peale selle.

nu jah mootori rihm ei paistnud kohe mitte 12000 km tagasi vahetatud. seisukord oli "tsipa" kehvem ka sellel.
[Muudetud: 30/11/2006 kanglord]
Best Regards, Yours and Drullllly Mr Kanglord. (Maasikas, Suss ja Tuisk)
-
- Huviline
- Auto: G3 1.9TDI 94,G3 GTI 16V 94, JETTA MK2 1.6 85,
ex nuh kui midagi selgub siis antaxe teada;)Algselt postitas: tqn
Kas see probleem sai lahenduse. Mul hakkas Passatil ka tuluke p?lema ja kiri "check oil level". Tsekkisin ja oli normi piires, kuid miinimumi l?hedal. Panin ?li juurde kui tuli ei kustunud.
Best Regards, Yours and Drullllly Mr Kanglord. (Maasikas, Suss ja Tuisk)
-
- Klubiline
- Telefon: +358445899766
- Auto: Vw touran
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
jah nyyd siis natsa kurvemad uudised.avastused siis j?rgmised,et autul ei t??ta turbo mitte kuidagi ja veel kondiga mingi jama(rullikuga)aga kahjux pr??gu ei ytle edasisest k?ek?igust midagi kuna rahadega hetkel v?ike kriis.aga egas needgi j?? tegemata.aga lihtsalt natsa hiljem,kuna autu j??b nyyd eesti pinnale seisma seniks kuni ise tagasi tulen p?hjapoolt.ja siis j?lle uue hooga remontima.
Muide sellest ?litulukesest ei ole midagi muutunud.Nyyd vist ikke see andur peetis.
[Muudetud: 2-12-2006 mireck]
Muide sellest ?litulukesest ei ole midagi muutunud.Nyyd vist ikke see andur peetis.
[Muudetud: 2-12-2006 mireck]
Njaa vahest v?ib juhtuda see ,et ?li filtri tagasivoolu klapp ei t??ta korralikult ja ?li surve ei t?use mootori k?ivitamisel. Aga sellisel juhul peaks ?li lamp surve t?usmisel ehk siis kui mootor soojaks l??b ?? kustuma!
Kui m?nel on selline probleem tekkinud nt peale ?li vahetust siis teatke ,et viga v?ib otsida uuest ?li filtrist
Soovitatav oleks filter kohe ?ra vahetada mudu v?ib juhtuda ,et k?rsatate lihtsalt mootori kokku 
Kui m?nel on selline probleem tekkinud nt peale ?li vahetust siis teatke ,et viga v?ib otsida uuest ?li filtrist

vw is the best !
go f*** all the rest ! :D
go f*** all the rest ! :D
- jussike
- Tunnustatud
Kontrollige kapoti luku l?liti ?le, kui see ei funka, siis ei saa aju aru, et sa oled kapoti all k?inud. Paljast ?li peale valamisest ajule ei piisa, ajul on vaja millegi p?rast seda teada, et sa ikka kapoti all k?isid, ta peab kahte tingimust kontrollima.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....