mul pilti pole,sest ei ole kunagi mustast autost tahtnud pilti teha,aga ma lisan kirjelduse:auto j?i mudasse peaaegu kinni,seega kaapis ta omale igalepoole ?le pea mudal?rakad ainus ilus oli esiklaas.kodus unustasin auto pesta ja kimasin maksimarketisse kus inimesed vaatasid mind nagu tulnukat ja k?isid kaarega ringe ?mber auto n?pud pikalt ees.n? minu autole 15 minutit odavat kuulsust aga t?esti ma pole ise ka eluski sellist mudalaadungitega autot kunagi n?inud tavat?navapildis.
Sai n?dalavahetusel s?bra Jettaga s?idetud ja autot tagasi andes oli see selline.
Pildilt v?ibolla eriti suurt midagi aru ei saa, aga v?ga must oli ta k?ll.
Algselt postitas: kuurberg
kuidas ment v?lja ronis ?
Teiselt poolt v?iisegi tagant luugist.
Pigem tekitab mulle nalja see, et kuidas ta nii kaugele ja s?gavale s?itnud on
Need politsei G3 Variant'id on k?ik 1.8 syncrod ?
Selle pildiga tuleb meelde n?dalavahetus Viljandis, kui s?braga s?itsin natuke ringi ja eemalt vaatasin, et vastu tuleb mingisugune G3. Nalja p?rast viskasin k?pa p?sti, et ikkagi VW. Kui l?hemale j?udis too auto, lasin kohe k?e alla, sest tegemist oli t?pselt samasuguse golfiga, millel oli k?lje peale kirjutatud POLITSEI ja sarved ehtisid katust.
pole k?ll politseivaenulik inimene, aga kuidagi hea meel on ikka seda pilti vaadata. kunagi ju ise ka olnud loll ja hulljulge ja igasugustesse urgastesse ja m?lgastesse roninud (ja ka kinni j??nud). Tore vaadata kuidas keegi teine ka minu (rahva) raha eest omale v?ikest pulli lubab. Kujutan ette kuidas sellele sellile tuldi appi p??steameti helikopteriga