...l?petas minuga koost?? - seisab uljalt 70-e peal ?leval ja..k?ik.Kas see on v?ga t??mahukas ja aegan?udev op,kui teenindusse minna?Minu Volli (!) alles paar kuud mu k?es ja hakkab hambaid n?itama(proteese?)Ta 1996a. monopritsega v?ljalase.Keset liiklust kadusid tuled ja mootor suri v?lja.Ohutuled lubas sisse l?litada ja kui uuesti k?ivitasin,oli k?ik OK...SIIANI...N??d n?iduk...
J?rsku kotermann?
No ei,olen k?ll ?sna jobu,aga...Proovisin paagi k?ljest k?tusem??diku anduri pistiku ka lahti ?hendada.Siis langes m??dik nulli.Kui tagasi sai,oli uhkelt taas tipus.S?itsin L?una-Eestisse R?pinasse ja tagasi,kuid m??dik ikka...SEE,et paak pilgeni t?is,k?ll ei ole.Nii blond ma ka pole.Konsulteerisin ?he autoelektrikuga ja temal polnud niisugust juhtumit ette tulnud.
Mul kogemus tolisest asjast, k?ll mitte vw, vaid suzuki vitaraga. Kord j?i ?les pidama siis tuli paak silmini t?is panna ja asi lahenes iseeneslikult. Teinekord oli allpool kinni t?usis kuni pooleni, siis oli selline olukord, et paak s?ideti t?iesti t?hjaks ja siis hakkas n?idik j?lle t??le. Japautos(Top Auto) ?eldi kohe, et tuleb ?ra vahetada.
Niiet, ehk said m?tlemisainet, v?ibolla t??tab m?ni variant ka Passati puhul.
I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder.