jah siia kaks punast leedi ja p?rast tuleb v??nata neid 90 kraadi juurde et otse ?lesse valgus vihk ei oleks muidu j??vad kaks punast t?ppi keset kompuutrit ja valgus ei ole ?htlane
igastahes asi t??tab,aga led on nii konkreetne et n?ha on et tegu lediga kuigi panin neid 6 t?kki ,seega n??d lihvin ledi otsasid et valgust hajutada,siis peaks parem j??ma
Algselt postitas: tnusepp
pane hajutamiseks sinna rohelise kile asemele l?bi paistev matt mina l?ikasin kiir k?itjast selle kile see hajutab p?ris h?sti ei pea ledisid lihvima
tegin ka seda,kuid siiski,v?ibolla liiga tugevad ledid,peale lihvimist on asi parem k?ll vahetasin ka tagaakna soojenduse nupu ledid ?ra sinise ja valge vastu kuid jah katsetamisel l?ksid juhtmed nati valest kokku ja valge led l?ks l?bi,homme poodi uut tooma.T?naseks on kopp ees ledide ja takistite maailmast aga asi loob,soovitan teistelegi
?de tegi seda mul ise tinutas ja oli oma tulemusega ka v?ga rahul v?imalik et paneb ka oma golf 3 ?lesse siia tal on punased ja sinised leedid sees ja mina ostsin talle leedid milel takistid kohe k?ljes hea mugav teha ja t??tavad 3-12 voldini
seal on kolf kolmel ?ks pirn ja selle asendasin lediga aga seda on v?he eks kui ma aega saan siis selle teen ?ele uuesti sest see valgus on lahja n?ha on ainult keskmine ring
Fufff... Selline kusimus, kas keegi on kunagi kokku puutunud G3 armatuuriga, kus on paigaldanud 200km/h kellad.
Kusin seeparst, et see pole kruuviga kokku pantud vaid natukene teist moodi. Ma vahetasin pohivalgustus, aga ei oska kellade plokk ara votta. Osutid ei lase seda teha.
Vot ma motlen, kas ma saan need osutid ara votta voi mitte selleparast, et nad on selal vaga vaga vaga plingilt pantud...
mina corradol v?tsin k??ridega ?ra aga saab ka kahvliga aga ennem m?rgi ilusti ?ra kus seier asub spidomeetril t?stad ennem ?le selle tikku mis pidurdab spidomeeri seierit ja siis vajub ta p?ris alg asendisse mina tegin nii kui sa n??d aru said mu tekstist
Algselt postitas: Reporter
Kes teab kuidas vahetada originaal G3 armatuuri valgusuts (roheline) punane, sinine voi m.i. vastu?
[Muudetud: 22-12-2006 Reporter]
Mina tegin asja ?sna lihtsalt:) ja olen rahul.
Nimelt Tartu L?una-Keskusest ostsin auto poest sellised punased kummilutid k?ikidele armatur tuledele peale. Ja olen siiamaani rahul. Kartsin muidugi et p?leb liiga kiiresti ?ra see lutt peale. Aga siiamaani pole seda juhtunud.
Sellest on juba hilja, 85% valgustust on vahetanud. varsti tulevad pildid...
Algselt postitas: tnusepp
mina corradol v?tsin k??ridega ?ra aga saab ka kahvliga aga ennem m?rgi ilusti ?ra kus seier asub spidomeetril t?stad ennem ?le selle tikku mis pidurdab spidomeeri seierit ja siis vajub ta p?ris alg asendisse mina tegin nii kui sa n??d aru said mu tekstist