Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Algselt postitas: -kewl-
mida see m?jutab, kui vahetaski tagumised kettad?
Kas v?eti vanaelt ketastelt ABS-v?rud ja pandi uutele k?lge (uutel neid ?ldjuhul k?ljes pole)?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
aga ?kki on need augud mustust v?i pori t?is kust abs loeb kui n??d aru said mida ma m?tlen kui need augud mustust t?is siis ei loe ka v?lja ma vaataks need ?le. see muidugi minu arvamus.
Otsi abs anduri pistikud ?les ja m??da takistus ?le peaks olema 1200 oomi ja muutuma. V?i kasuta diagnosti selleks, et aru saada millises anduris jama on.
Andur peab ?iget signaali andma - elektriline osa (takistus) v?ib t?iesti terve olla aga kui ta ?ige v??rtusega siinussignaali ei anna pole sellega midagi teha. Signaali saab kontrollida ostsillograafiga v?i testriga millel on vastav funktsioon. Vana andurit reguleerida on pea v?imatu sest teda ei saa k??nmikust tervelt liikuma, kipub sageli purunema.