Eesti kenad vw
Moderaator: etnies858
Millist golfi sa m?tled...mina tean ammusest ajast, et Tallinnas ?hel mu tuttaval oli sellise numbriga ?ratehtud G2 rohekat v?rvi...aga jah kui t?pselt m?letan siis oli see kevadtorm, mis Forssi maja ees suure puuga sellele iludusele l?pu peale tegiAlgselt postitas: Golfikutt
enn n?e eestis ?ks 444 gti veel:)

[color=yellow]dubaholics[/color]
see auto tehti korda ! siis ma s?itsin ise selle katki ja n??d on auto uues kuues muidu enam v?hem samasugune, ahjaaa... vahepeal mingid kuressaare kodanikud varastasid t?hjaks kah!!!! ei saa mitte t?namata j?tta !!!Algselt postitas: xxxmanoMillist golfi sa m?tled...mina tean ammusest ajast, et Tallinnas ?hel mu tuttaval oli sellise numbriga ?ratehtud G2 rohekat v?rvi...aga jah kui t?pselt m?letan siis oli see kevadtorm, mis Forssi maja ees suure puuga sellele iludusele l?pu peale tegiAlgselt postitas: Golfikutt
enn n?e eestis ?ks 444 gti veel:)![]()
-
- Huviline
-
- Huviline
?hte v?ga andekat borat olen liikvel n?inud. Bora sildi asemel on taha pandud "SAARLANE". Eeldada v?ib, et tegu Saaremaal tegutseva masinaga, aga miskip?rast n?eb seda v?ga harva. Ilus must metallik, toonklaas, veljed. Kahjuks pilti pole![]()
kusjuures SAARLANE ta ongi .... ja kui keegi pole veel aru saanud siis enamasti on muudedud kirjadega autod suht l?hedalseisvad teatud remondikohtadele...
Mootor oli sellel peris p?ssikis tehtud...urr.Ei tea, kas praegugi see sama mootor peal???Algselt postitas: sm001see auto tehti korda ! siis ma s?itsin ise selle katki ja n??d on auto uues kuues muidu enam v?hem samasugune, ahjaaa... vahepeal mingid kuressaare kodanikud varastasid t?hjaks kah!!!! ei saa mitte t?namata j?tta !!!Algselt postitas: xxxmanoMillist golfi sa m?tled...mina tean ammusest ajast, et Tallinnas ?hel mu tuttaval oli sellise numbriga ?ratehtud G2 rohekat v?rvi...aga jah kui t?pselt m?letan siis oli see kevadtorm, mis Forssi maja ees suure puuga sellele iludusele l?pu peale tegiAlgselt postitas: Golfikutt
enn n?e eestis ?ks 444 gti veel:)![]()
[color=yellow]dubaholics[/color]
ikka sama aga veits kohendatudAlgselt postitas: xxxmanoMootor oli sellel peris p?ssikis tehtud...urr.Ei tea, kas praegugi see sama mootor peal???Algselt postitas: sm001see auto tehti korda ! siis ma s?itsin ise selle katki ja n??d on auto uues kuues muidu enam v?hem samasugune, ahjaaa... vahepeal mingid kuressaare kodanikud varastasid t?hjaks kah!!!! ei saa mitte t?namata j?tta !!!Algselt postitas: xxxmano
Millist golfi sa m?tled...mina tean ammusest ajast, et Tallinnas ?hel mu tuttaval oli sellise numbriga ?ratehtud G2 rohekat v?rvi...aga jah kui t?pselt m?letan siis oli see kevadtorm, mis Forssi maja ees suure puuga sellele iludusele l?pu peale tegi![]()
Auto sai m??dud Otep??le 2005 a S?giselAlgselt postitas: siim76Sigakena ikka. Mis tast n??dseks on saanud?Algselt postitas: golf81
lisan enda kunagise masina ka siis
usun, et yks v?hestest taastatud vanakooli golf'idest![]()

edaspidist eluk?iku ei tea

Auto oli auto24's m??gis ka, usun, et kui oleksin sellel ajal vw klubist teadlik olnud, oleks selle ilmtingimatta kellegile G1 huvilisele ?ra m??nud

Hind millega ?ra m??sin (3000.-) oli ikka ?liodav minuarust