aku ei lae t?is

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
valevberg

aku ei lae t?is

Lugemata postitus Postitas valevberg »

paarp?eva tagasi sai aku ootamatlt t?hjaks. siis sai k?ima l?kkatud ja n??d laenasin ma naabrilt mingi vana akulaadia la see laadisterve p?eva aga kui autole peale panin ei k?ivitunud auto isegi raadio ei t??ta

Kaua tuleb keskmiselt akut laadida ???

Kas tuleb veel midagi teha kuiaku autole peale paned???

Crow
Huviline

Lugemata postitus Postitas Crow »

Mis akku t??p on ?

100avant
Huviline
Telefon: 56682276
Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas 100avant »

Testrit pole k?ep?rast? Korralik laadija peaks aku ikka ?he p?evaga ikka t?is. Kas akuklemmid puhtad? Ei tea k?ll,mis autoga tegu,aga vaata kas akujuhtmed igas suunas ikka terved ja ?hendused olemas/puhtad. Laetud aku pinge peaks v?hemalt 12,4v olema. Reeglina p?rast aku ?hendamist peaks nagu toimima ilma "veel midagi" tegemata. Kas ei k?ivitu v?i on t?iesti tumm?

Urmet
Huviline
Lugemata postitus Postitas Urmet »

nu kui aku peris l?bi on ega ta siiis ei v?ta enam voolu sisse ka ja sa v?id teda laadima j??dagi

tonis123
Huviline

Lugemata postitus Postitas tonis123 »

See, et kas sul see aku sai t?hjaks ja j?i n?iteks ??seks auto peale? Sellisel juhul v?ib olla nii, et ta k?lmus sul lihtsalt ?ra. Too aku tuppa ja soojenda ?les, ning siis pane uuesti laadima. K?lmunud akut ei saa kohe laadima hakkata.
I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder.

valevberg

Lugemata postitus Postitas valevberg »

T?nan abi eest aga ma sain hakkama :D

Venev?rk pole enne vajadust akut laadida ja ma ei saanud venekeelest aru ma loll olin :D laadija v?ljal?litanud. sest ma arvasin et 220 peal peab olema aga siina oli kirjutatud er mingihabemeajaja jaoks

tonis123
Huviline

Lugemata postitus Postitas tonis123 »

Algselt postitas: valevberg
T?nan abi eest aga ma sain hakkama :D

Venev?rk pole enne vajadust akut laadida ja ma ei saanud venekeelest aru ma loll olin :D laadija v?ljal?litanud. sest ma arvasin et 220 peal peab olema aga siina oli kirjutatud er mingihabemeajaja jaoks
Juhtub:D:cool:
I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder.

phaetonist
Huviline
Lugemata postitus Postitas phaetonist »

mingi m?ttetera : kui alustada (automaatalaadijaga) laadimist siis m??ta laadimist (ampreid) peale 5 min m??dumist ja kui see n?it on alla 1/10 aku nimi mahtuvusest (Ah) siis sellest akust enam head nahka ei tule.

uduuurija
Huviline
Lugemata postitus Postitas uduuurija »

Kui akul on v?imalik punnid pealt ?ra koukida, siis jaluta l?hemasse autokaupade poodi ja investeeri 35 eeku areomeetrisse. Saad teada, mis seisus aku on ja millal laetud, millal t?hi. Kui purgid eba?htlased peale laadimist ( m?ni punases v?i valge allotsas ja teised rohelises ), siis v?id selle akuga kasse loopida. Plussiks veel see, et ei pea m?istatama, kui mitme ampriga laed - laed, kuni t?is saab.

Vasta

Mine “Elektroonika”