K: 91a passati kellade kohta.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
tigedik
Huviline

K: 91a passati kellade kohta.

Lugemata postitus Postitas tigedik »

Tere
Kas 91a passatile on v?imali ka golf III kellasid paigaldada ma m?tlen kogu seda plokki(tahho,spid bensun?idik jne). Et kas on sama suur v?i on seal veel mingi vigur mis seda vahetust teha ei lase.

k?simus tekkis sellep?rast et enda kellade tr?kkplaadil on kusagil mikropraod (arvatavasti) ja lambist m?nikord ei p?le aku tuli. n?puka tokside saab selle tule k?ll p?lema aga jube s...tt on nii s?ita.

chazz
Huviline

Lugemata postitus Postitas chazz »

suurem v?imalus on et sobivad 94-96 a passati kellad g 3 on v?iksem plokk minu arust, aga pead ei anna

tigedik
Huviline

aga 2.0 mootorile ei ole ma veel leidnud mitte ?htegi!!

sigaelmar
Huviline

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

Vigur on selles, et Passati kellaplokk on hoopis teist n?gu kui golfi oma
Passat : http://oskamp.dyndns.org/Photos/Kombiin" onclick="window.open(this.href);return false; ... .sized.jpg
Golf 3: http://img180.imageshack.us/img180/5033/dscn3287xo1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja akutule viga v?ib sul hoopis dioodis olla, v?ta plokk lahti ja osta sinna sisse uus punane diood. V?i siis ?rita v?hemalt vana kohendada. Pealegi ei maksa Golfi kellaplokk lammutuses v?hem kui Passati oma, milleks aretada?

[Muudetud: 9-2-2007 sigaelmar]
Jooksik...

sigaelmar
Huviline

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

Algselt postitas: tigedik
aga 2.0 mootorile ei ole ma veel leidnud mitte ?htegi!!
See ei peagi olema 2,0 mootori oma. Ma ei tea kas needki asjad olulised on aga vahe on muidu tootjas (VDO v?i MotoMeter), suunatulede m?rguandes (eraldi pooled v?i ?he dioodi all koos), l?ppkiirus (220, 240, 260), Check engine tulukeses (on v?i pole) ja selles kas spido on elektrooniline v?i analoogne. Kompu ja tahho olemasolu ka muidugi (?ldiselt peaks tahho t??le hakkama aga tean ?hte juhust kuis ei hakanud). Ja see plokk v?ib olla p?rit 1,6 v?i 1,8 v?i 2,0 mootori pealt - see ei oma vahet.
Jooksik...

tigedik
Huviline

seda et max kiirusel pole vist t?htsust ma olen ka kuulnud.
aga kui panna asemele n?iteks 1,8 mootori kellad millel pole tahhomeetrit hakkab ta siis t??le ma m?tlen bensu ja temp n?idikud? ja see analoog kell ka?

probleem ei tohiks olla dioodis kuna akutule dioodi k?rval on samasugune diood (k?sipidurioma) ja see kah m?nikord ei p?le.n?puga tokside hakkab p?lema.

golfi oma jah ei sobi.

Vasta

Mine “Elektroonika”