aku ei lae t?is
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
aku ei lae t?is
paarp?eva tagasi sai aku ootamatlt t?hjaks. siis sai k?ima l?kkatud ja n??d laenasin ma naabrilt mingi vana akulaadia la see laadisterve p?eva aga kui autole peale panin ei k?ivitunud auto isegi raadio ei t??ta
Kaua tuleb keskmiselt akut laadida ???
Kas tuleb veel midagi teha kuiaku autole peale paned???
Kaua tuleb keskmiselt akut laadida ???
Kas tuleb veel midagi teha kuiaku autole peale paned???
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Testrit pole k?ep?rast? Korralik laadija peaks aku ikka ?he p?evaga ikka t?is. Kas akuklemmid puhtad? Ei tea k?ll,mis autoga tegu,aga vaata kas akujuhtmed igas suunas ikka terved ja ?hendused olemas/puhtad. Laetud aku pinge peaks v?hemalt 12,4v olema. Reeglina p?rast aku ?hendamist peaks nagu toimima ilma "veel midagi" tegemata. Kas ei k?ivitu v?i on t?iesti tumm?
Juhtub:DAlgselt postitas: valevberg
T?nan abi eest aga ma sain hakkama![]()
Venev?rk pole enne vajadust akut laadida ja ma ei saanud venekeelest aru ma loll olinlaadija v?ljal?litanud. sest ma arvasin et 220 peal peab olema aga siina oli kirjutatud er mingihabemeajaja jaoks
I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder.
-
- Huviline
Kui akul on v?imalik punnid pealt ?ra koukida, siis jaluta l?hemasse autokaupade poodi ja investeeri 35 eeku areomeetrisse. Saad teada, mis seisus aku on ja millal laetud, millal t?hi. Kui purgid eba?htlased peale laadimist ( m?ni punases v?i valge allotsas ja teised rohelises ), siis v?id selle akuga kasse loopida. Plussiks veel see, et ei pea m?istatama, kui mitme ampriga laed - laed, kuni t?is saab.