Kust viia võimu toitejuhe?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kust viia võimu toitejuhe?
Et teab siis keegi kust viia v?imu toitejuhe, r??gitud et on mingi kummist kork kuskil kust saab k?ik vajalikud juhtmed l?bi viia. Paisupaagi juures on jah mingi a kust ma ta salongist k?tte saaks, ?kki kellelgi rohkem kogemusi?
tnx?
tnx?
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 05:38, muudetud 1 kord kokku.
-
- Veteran
- Telefon: Kellel vaja see küsib!
- Auto: Vw Bora
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 20 korda
See akult v?imu + juhe peax selle kummi luti juurest kusgile natuke pedaalide ?les tulema salongi ja edasi viid juhi poolt ukseliistuse jn alt pagasniku ja rca vii maki juurest k?rval istuja uksepolstrite juurest taha sama moodi v?imu mass v?ta nt taga istuja istme alt soovitan massi kohalt v?rv maha lihvida natuke ?ki said kasu midagi mu jutust;)
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kui t?esti niiv?ga h?ireid kardad, kasuta kvaliteetsemaid kaableid, v?imendeid.... v?i hoidu k?rgepinge liinidest ja l?lita autos mobiil v?lja. Pole veel kohanud juhmete "vale "asetuse t?ttu h?ired, tavaliselt tekitavad neid rikkis genekas ja/v?i odavad makid.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Telefon: 56677167
- Auto: Golf Cabriolet, E39 530d
- Kontakt:
No kui kaablis vooab vool siis selle ?mber on magnetv?li ja see magnetv?li m?jutab voolu teistes kaablites mis on selles v?ljas. Toitekaablis voolab olenevalt v?imust ikka p?ris suur vool ja see magnetv?li mille ta tekitab m?jub su RCA juhtmetes helisignaalile kui need on v?ljas. Head RCA kaablid aitavad aga kindlam on vedada k?lari ja RCA kaablid ?hel pool autot ja toide teisel pool. Peale selle kui juba naguinii autot lammutada siis minuarust on m?tekam juba asja m?istlikult teha et p?rast kindel oleks.