96a. Passat - aju ja palju muid probleeme.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
VW
Huviline

Lugemata postitus Postitas VW »

Originally posted by kuulpahe
Tervist

Esimene probleem oleks siis selline, et autol saab millegi p?rast aku lihtsalt seistes 4 p?evaga t?hjaks. Alles n??d avastasin selle vea, ei usu et aku viga on, aku on kaunis uus. Ja see jutt ega midagi sisse ei j??, seda on v?ga raske kindlaks teha. ?kskord mul juba oli sama probleem ja siis oli tegemist s??tepooliga mis j?i sisse mingi triki l?bi.

Teine probleem tuleneb esimesest. Oli vaja kiirelt s?itu minna, aga aku oli t?hi. Panin siis vana vene laadia pealt Puski peale ja klemmid aku peale ja andsin s??det. Ei tea kas laadia s?? v?i mis v?rk, aga ei suutnud ikkagi starterit ringi ajada. Siis jamasin t?kk aega ja tulemuseks see, et sain airbagi punase tule p?lema, enam see ?ra ei kustugi. ABS tuli oli juba mingi n?dal kaks tagasi p?lema j??nud ilma n?iva p?hjuseta.

Kolmas probleem on selline, et suht alguses kui auto ostsin oli tal palju parem minek, n??d on see kuidagi juba v?ga lahjaks j??nud. Olen m?rganud, et kuskil peale 30km s?itu kusagil 3200 p??rde juures (mootor on ainult 1.6 ja see t?hendab 5 k?iguga 100km/h s?itmist :( ) ei taha auto enam t?hik?igul ilusti t??data, on tunda eba?htlust. Ja kui siis kui vajutan ainult korraks h?sti v?he gaasi, siis teinekord hoiab mootor ise p??rdeid kusagil 10 sekundit 2000 p??rde peal, kuigi pedaal on juba ammu ammu lahti lastud.

Neljas on suhteliselt t?hine. Kui panen tankides p?stoli t?itsa sisse, siis ei saa tankida korralikult, peab mingi poolepeal seda p??stikut hoidma, muidu lihtsalt l??b p??stiku alla tagasi. Kas probleem on mingis ?hus v?i mis, sest et kui ma ei suru voolikut p?ris sisse, vaid hoian ise k?ega noh nii natuke ?hus, muidugi sellest luugist ikka sisse poole siis nagu k?ik on korras.

Probleem number viis. Passatil on v?ga haprad stanged :D Ja nende v?rvimine kuidagi v????ga kallis :S Vaatasin et mis asi on, et lammaris oli esistange 3500.- ja poes 1500.. ostsin selle 1500'se ?ra ja tuli v?lja et v?rvimine l?hebki t?pselt 2000eeki.
See oli esimene, tagumise kohta eriti pretensioone pole, kuigi ka see on mul juba mitemest kohast katki ja ei ?tleks et ma mingi sitasti kohelnud oleksin autot.

Keda huvitab, siis pilte autost kui see veel t?iesti korras oli on aadressil http://www.zone.ee/tikupassat" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa alles soetasid selle auto arvatavasti?

Esimene probleem: Proovi testriga m??ta mitu amprit voolu auto v?tab kui k?ik kinni on (pane signa ka peale). E.v?ta v?tmed s??telukust v?lja, kapott lahti, +klemm maha ja ?ks testri ots + juhtme peale ja teine aku +'i. Pane signa ka peale. Kui n?itab palju siis vaata kas pagassi valgustus on kustunud v?i p?leb vms.

Neljas probleem: Passatil ei l?hegi p?stol l?puni v?lja (v?hemalt minul) p?stol toru l?heb umbes 20cm ainult sisse. Kui t?iesti sisse panna siis ta l?litabki end v?lja.

Vasta

Mine “Elektroonika”