Vool kadunud

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
3way
Huviline
Auto: VW GOLF IV TDI

Vool kadunud

Lugemata postitus Postitas 3way »

Autoks passat 93.a ja diisel. Mure j?rgmine, et kui s??de sisse keerata on pumbal vool olemas aga niipea kui starter j?rgi v?tab kaob pumbalt vool ja starteri tagant ?ra tulles j??b pumba vool kadunuks. Ise kahtlustan s??telukku, kuna proovisin indikaatoriga sealt. Aga milles asi v?ib olla?
K?siks ?ra ka kohe, et kuidas k?ib antud passatil maha s??telukk?

3way
Huviline

S??telukk sellep?rast, et autoraadio saab sealt voolu kui v?ti sisse pista, aga mul see enam ni lihtsalt ei k?inud, v?ti pidi olema kindla koha peal, et makk m?ngiks (reede ?htul oli veel k?ik korras, et kui v?tme s??telukku paned hakkab makk t??le aga laup?eva hommikul see enam nii ei olnud).

Massijuhe ei saa lambist paigast ?ra minna, reede ?htul auto veel s?itis aga laup?eva hommikul enam ei k?ivitunud.

Luku koha pealt kasutasin otsingut aga ei leidnud midagi. Mul on sihuke jama, et rooliratas istub nuudi otsas hammastega ja nuut istub omakorda roolilati otsa hammastega ja s??telukk on selle nuudi taga kinni. Mul oleks lihtsalt vaja teada kuidas ma selle nuudi k?tte saaks

phaetonist
Huviline
Lugemata postitus Postitas phaetonist »

roolisamba peal oleva nuutidega puksi eemaldatakse t?mmitsaga

3way
Huviline

ostsin n??d uue s??teluku p?hja aga vahetada ei oska. Kas selle vahetamiseks peab s??teluku enda maha kakkuma v?i saab mingit teistmoodi veel?

VW
Huviline

Lugemata postitus Postitas VW »

Originally posted by raiko52
kindlasti lukk maha sa ei p??se muidu asjale ligi
P??seb k?ll ju, v?ikese kruvikeerajaga.

Vasta

Mine “Elektroonika”