Ventole Golf GTi 16V mootor?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
Ventole Golf GTi 16V mootor?
Teema sisu asub allpool,kust algavad 2009 a. tehtud postitused
[Muudetud: 13-3-2009 vento-racer]
Viimati muutis argo, 09 Mär 2012, 22:57, muudetud 1 kord kokku.
V?ike soovitus sulle....
K?igepealt m?tle..... siis loe see teks l?bi --->http://www.es-tuning.ee/?action=projects.view&id=3
ja siis m?tle uuesti.....
K?igepealt m?tle..... siis loe see teks l?bi --->http://www.es-tuning.ee/?action=projects.view&id=3
ja siis m?tle uuesti.....

:D O.P.T.I.M.I.S.T :D
autod inglismaalt
kui kellegil antud teema vastu huvi siis minu k?est saab autosid ja vajadusel ehitame ka ?mber.tel.5270124
samas saan ka aidata transpordiga uk-->eesti
samas saan ka aidata transpordiga uk-->eesti
-
- Huviline
no ma lugesin selle jutu l?bi.mida selline asi endast kujutab,ma teadsin ikka natuke enne ka .Algselt postitas: RoyBane
V?ike soovitus sulle....
ja siis m?tle uuesti.....![]()
peaksin natuke rohkem seletama,miks ma sellisele m?ttele olen tulnud.tegin oma autoga avarii.esiots ja tagaots on segi.ja m?tlesingi,et ostaks teise kere ja laoks oma tehnika sinna ringi.aga v?tta on ainult inglismaa variant.kui oleks vaskpoolse rooliga kere v?tta,siis ma ei kaalukski sellist varianti.ei tea...
keegi v?iks head n?u anda ...

-
- Huviline
olen kokku puutunud korra uk autoga (passat `97)mis oli siinsetes h?marates garaazitagustes kokku klopsitud vaskpoolserooliga s?idukiks. Igatahes polnud seal midagi mis oleks olnud h?sti tehtud - ilmselt terendas tegijaid silme ees vaid sealt vahelt sadav kasum ja j?rgmine sinisilmne omanik sattus suure s***a otsa. Ilmselgelt on passtail rohkem elektroonikat kui ka mehaanikat ,mida peab ringi t?stma ja sobitama hakkama , Ventol natsa v?hem....kas sellel on siiski T?ESTI m?tet?
mina seda ei usu
[Muudetud: 26-4-2007 phaetonist]
mina seda ei usu
[Muudetud: 26-4-2007 phaetonist]
-
- Huviline
see on siiski p?ris raske variant jah.nii odava auto puhul pole m?tet jamada.asi lihtsalt selles,et mu autol oli v?ga hea mootor peal ja ka k?ik muu oli t?pselt minu meele j?rele(vedrustus ja sisu jne.).siis m?tlesingi,et kui saaksin teise kere,paneksin oma mootori ja sisu sinna peale.v?iks ka osta teise s?itva auto,et siis edasi vaadata,kuid hetkel pole niipalju raha korraga(v?hemalt 25000,- tahetakse enam-v?hem normide autode eest).ei tea... pean oma idee vist ikka maha matma ja teise auto jaoks finantsid leidma...

-
- Huviline
uus plaan on siis osta siiski Vento normaalne variant.k?ige parem oleks,kui saaks 2.0,sest tahaksin oma mootori sinna peale panna.v?i kui keegi oskab kommenteerida,kui erinevad on n?iteks 1,8 ja 2.0(mootori kinnitused ja ?ldse muud tehnilised ise?rasused,mida peaks j?lgima).kui kellelgi on mingeid variante v?lja pakkuda,siis ?rage h?benege 
mainin veel ?ra,et 30-40 kiloseid autosid ?rge pakkuge,nende jaoks j??b raha natuke puudu.hind peaks olema kuni 20 tuhat(samas m?istan,mis korras sellise hinnaklassi autod on,kuid olen sellega arvestanud)

mainin veel ?ra,et 30-40 kiloseid autosid ?rge pakkuge,nende jaoks j??b raha natuke puudu.hind peaks olema kuni 20 tuhat(samas m?istan,mis korras sellise hinnaklassi autod on,kuid olen sellega arvestanud)
-
- Huviline
-
- Huviline
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
-
- Huviline
seda kysimust ma ootasin.Algselt postitas: kristo_92
Mix just 16v mix mitte kohe vr6?
kas pole mitte lihtne minna poodi,osta sealt auto ja sellega lihtsalt s6ita?...
aga minu jaoks pole selline variant lihtsalt piisavalt p6nev
ja loomulikult ka k6ik need teised p6hjused,mille airfrance yles luges

[Muudetud: 12-3-2009 vento-racer]
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Osta endale VR6 Vento ja asi lahendatud. Kui endal teadmisi ja oskusi pole sellise t?? tegemiseks siis l?puks sa saad ilge raha eest ehitatud 16v vento mida keegi ei taha.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
-
- Huviline
sa tead tapselt,mis oskused ja teadmised mul on?mis m6ttes-auto,mida keegi ei taha?...
ma ehitan seda autot endale,mitte kellelegi teisele.asi kaldub teemast natuke palju k6rvale juba.ma ei kysinud - kas ma tohin seda teha?ma kysisin,kuidas ja kas on v6imalik?
ei saa paris hasti m6nede suhtumisest aru siin...
ise olen aru saanud,et siin on ikka taoliste asjade,nagu mul plaanis, arutamise foorum mitte mingi hinnavaatlus.ee
varsti hakatakse vist pakkuma juba,milline auto oleks oluliselt parem minu variandi asemel kust ja millise hinnaga osta
ma ehitan seda autot endale,mitte kellelegi teisele.asi kaldub teemast natuke palju k6rvale juba.ma ei kysinud - kas ma tohin seda teha?ma kysisin,kuidas ja kas on v6imalik?
ei saa paris hasti m6nede suhtumisest aru siin...
ise olen aru saanud,et siin on ikka taoliste asjade,nagu mul plaanis, arutamise foorum mitte mingi hinnavaatlus.ee
varsti hakatakse vist pakkuma juba,milline auto oleks oluliselt parem minu variandi asemel kust ja millise hinnaga osta
-
- Huviline
- Auto: Impreza STI
Kui kuskilt normaalse raha eest t?iskomplekse 16v 9A v?i ABF-i leiad siis miks mitte, otseselt mingeid probeelme k?ll ei tohiks tekkida aga tegevust jagub k?llaga. Aga ma ei saa aru miks parema poolse rooliga, kui projekti tahad teha v?ta parem kuskilt siit euroopast korralik tavaline vasakpoolse rooliga ja mingi matsune 16v passat v?i golf 3 ja ehita:)
-
- Huviline
kui sa tahelepanelikult loeksid eelmisi poste,siis ei ajaks sellist jahu.ma pole veel midagi tegemagi hakanud.Algselt postitas: Sommu
Sa oled n??d juba kaks aastat seda autot ehitanud, t?naseks pole veel teadagi ,mis mootor autole peale l?heb!
2011 hakkad k?igukasti otsima ...
2013 hakkad ....
J?udu edaspidiseks.
SQ2
miks ma sellise idee peale yldse tulin - ma saaksin inglismaalt osta 200,- ? eest Golf GTi 16V.miks just siit?sest ma tootan siin ja see oleks mulle mugavam,kui minna kuskile euroopa peale vajalikku autot otsima.tahangi ainult vastust yhele kysimusele - kas parempoolse rooliga auto pealt mootor v6tta oleks oluliselt keerulisem,kui vasakpoolse rooliga auto pealt?ma vist valjendan ennast jube segaselt...