tere! mul selline probleem, et auto ei l?he enam t??le:(
olen otsinud igalt poolt probleemile lahendust aga asjata. Peale seda kui vahetasin v?lja soojendusradiaatori liikus kuskilt mingi juhe ?ra ja peale seda enam t??le ei l?inud. K?ivitades veab ainult mootorit ringi, aga ei anna lootustki ,et k?ivituks. Ka k?ima t?mbamisest ei olnud kasu. Kas keegi oskab aidata?? Ise kahtlustan, et kuskilt mingi juhe tuli ?ra. Palun aidake mind kuidagi! Varem l?ks t??le niipea kui v?tit keerasin ja t??tas ilusti.
Algselt postitas: tnusepp
nagu aru saan siis starterit veab ringi aga kas s??te ka sisse v?tab
kas oled n?ind juhust kui syyte sisse keerad tuled ei p?le aga starterit veab ?????
aga kas s?de nagu olemas?
palju sa oled autodega kokku puutunud ?ltse raigo52
kui sul auto on siis kisu s??telukk lahti ?henda starteri juhtmed vaata kas s??de l?heb sisse vaevalt k?ll aga starterit veab ma kirjutasin sulle u2usse et ennem kui kirjutad kontrolli oma v?iteid ja kui tahad teada siis on minul selliseid juhuseid mitte ?ks kord olnud et starterit veab aga s??det ei ole ja s??te lukku p?hja viga v?i m?ni juhe lahti
V?tad k??nla maha (kui juhtub m?ni ?leliigne ?iget t??pi k??nal olema, siis pole seda vaja teha), toetad selle kuhugi halja koha vastu mootori k?ljes ja annad starterit.
kas keegi ei tea sellist samasugust autot kellelgi olevat ? Golf 2, 90a. 1.3 mootor , 40 kw. Kui keegi teab siis tahaks selle auto mootorist ja kaitsmeploki tagustest pilte n?ha. Kui kellegil on viitsimist siis palun saatke need pildid mulle meilile : mess_in@hotmail.com V?i pange siiasamma ?les.
leidsin vist arvatava vea! s??te pooli ei tule millegip?rast ?iget voolu. Kui kellegil on varem selline probleem olnud v?ib n?pun?iteid anda kuidas viga parandada .
Ehk siis NZ t??pi mootor,
?ks n??kivamaid mootoreid.
Tean juhust kus sama mootoriga auto on aastaid seisnud ja uut aju oodanud kuna ?hel hetkel "lihtsalt" l?ks tuksi. Uus on kallis ja kasutatuid ei liigu.
Algselt postitas: pikksilm
Ehk siis NZ t??pi mootor,
?ks n??kivamaid mootoreid.
Ei ole see NZ teistest nn Polo mootoritest halvem midagi
Tean juhust kus sama mootoriga auto on aastaid seisnud ja uut aju oodanud kuna ?hel hetkel "lihtsalt" l?ks tuksi. Uus on kallis ja kasutatuid ei liigu.
http://www.ebay.de" onclick="window.open(this.href);return false;
(keelebarj??ri vms korral v?in aidata)