Kas universaal passati tagavedrud lähevad sedaan passatile?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kas universaal passati tagavedrud lähevad sedaan passatile?
Asi siis selles, et mul on praegu tagavedrud kuidagi liiga pehmed ja kui kolm inimest istub taga hakkavad rattad vastu koopa ??ri k?ima. R??gitakse, et universaalil on natuke j?igemad vedrud, et kui paneks need v?i siis oskate soovitada mingeid muid varjante.
Viimati muutis argo, 13 Mär 2012, 13:52, muudetud 1 kord kokku.
Ma arvan et kui sa poest uued sedaani vedrud ostad ja kui sul all ?iged veljed on siis kaovad h?dad ?ra. Romulauusi vedrusid pole sul vast m?tet alla toppida, kui sa selle autoga pikemalt ise s?ita tahad.
Liiga k?rge taguots rikub juhitavuse ?ra t?hja autoga - taguots tahab esiotsast kurvis m??da minna
Liiga k?rge taguots rikub juhitavuse ?ra t?hja autoga - taguots tahab esiotsast kurvis m??da minna

Mul oleks sama k?simus golfi vedrude kohta.
Mis erinevus on variandi ja tavalise kerega tagavedrudel?
Sellep?rast k?sin et ees ootab vedrude vahetus ja originaale ei taha panna sest s?ber omal vahetas ja esiots j?i ?les ja tagumine vastu maad(eriti hull muidugi siis kui rahvas peal) Ise s?idan pidevalt t?is autoga ja ei riski tavalisi panna. V?i on golfile ka erineva j?ikusega tagavedrud olemas?
Mis erinevus on variandi ja tavalise kerega tagavedrudel?
Sellep?rast k?sin et ees ootab vedrude vahetus ja originaale ei taha panna sest s?ber omal vahetas ja esiots j?i ?les ja tagumine vastu maad(eriti hull muidugi siis kui rahvas peal) Ise s?idan pidevalt t?is autoga ja ei riski tavalisi panna. V?i on golfile ka erineva j?ikusega tagavedrud olemas?
-
- Klubiline
- Auto: G1 Cabrio - Passat B7 -G5 GTI
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 43 korda
universaali vedrud l?hevad ilusti ilma miski probleemita sedaanile alla. minu 93 a passatil on sellised (tugevdatud universaali vedrud) all ja t?itsa ok. isegi kui tagumisel istmel istub 3 inimest ja kabasnikus on palju tr?ni ei k?i ratas koopasse. tugevamad vedrud on head ka k?ru vedamisel ei suru k?ru auto tagumist osa nii maha nagu seda oli originaal vedrudel.Algselt postitas: M?takas
Asi siis selles, et mul on praegu tagavedrud kuidagi liiga pehmed ja kui kolm inimest istub taga hakkavad rattad vastu koopa ??ri k?ima. R??gitakse, et universaalil on natuke j?igemad vedrud, et kui paneks need v?i siis oskate soovitada mingeid muid varjante.
ps: soojalt soovitan vahetada kui pidevalt autos tagumisel-istmel 3 inimest
kui tõesti ON vaja minuga rääkida ja TÕESTI tahaks miskit tarka öelda siis tel: 56639927
-
- Klubiline
- Auto: G1 Cabrio - Passat B7 -G5 GTI
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 43 korda