Küsimus vento taga klaasi tihendi kohta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Vento 1.8GL 94`, A4 Avant 2.5TDI 03`
Küsimus vento taga klaasi tihendi kohta
kuidas teie ventodel see tihend seal on, ega ta yhes tykis ju pole?
mul klaasi ylemised nurgad sellised
1
2
3
kas sealt p??rde koha pealt siis mingi tykk puudu v?
vett sealt praegu sisse kyll ei tule, aga l?heb klaasi toonimiseks ja arvan et p?rast klaasi tagasi pannes sinna nurkadesse kyll neid junne tagasi ei saa panna.
mul klaasi ylemised nurgad sellised
1
2
3
kas sealt p??rde koha pealt siis mingi tykk puudu v?
vett sealt praegu sisse kyll ei tule, aga l?heb klaasi toonimiseks ja arvan et p?rast klaasi tagasi pannes sinna nurkadesse kyll neid junne tagasi ei saa panna.
Viimati muutis argo, 13 Mär 2012, 10:46, muudetud 1 kord kokku.
mis aasta sul on ?ldse...mul on 97a. ja tagaklaas on vabsee selline...k?lgedel pole mingit tihendit, ainult ?leval ja all mingi kattetihend. Arvan ka, et kui klaasi peaksid eest ?ra v?tma sii oleks hea kui ka need nurgad valmis muretseksid.Algselt postitas: jaiks
Need nurgad on jah lisa t?kkidena olnud, pildilt on ka n?ha, et serva peal on teise kummi rant n?ha.
[Muudetud: 14-02-2007 xxxmano]
[color=yellow]dubaholics[/color]
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kes siis klaase t?nap?eval kiletamiseks maha kisub, eriti veel liimituid. Risk klaas l?hkuda 50/50.
ps. minuteada neid tihendeid eraldi ei saa.
Ja kas sul ?ldse orig tihend ongi, ma pole kah nagu sellist n?inud.
[Muudetud: 19-2-2007 jussike]
ps. minuteada neid tihendeid eraldi ei saa.
Ja kas sul ?ldse orig tihend ongi, ma pole kah nagu sellist n?inud.
[Muudetud: 19-2-2007 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: Vento 1.8GL 94`, A4 Avant 2.5TDI 03`
lasengi toonida http://www.turvakile.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
ja nagu aru sain sis v?tavad klaasi maha ikka, m?tlesingi et ?kki peax siis uue tihendi muretsema
ja nagu aru sain sis v?tavad klaasi maha ikka, m?tlesingi et ?kki peax siis uue tihendi muretsema
- jussike
- Tunnustatud
- jussike
- Tunnustatud
Pead pettuma, ?iged kiletajad ei v?ta isegi liikuvaid klaase enam maha, kuna autode ehitus niiv?rd keeruliseks aetud. Nagu piltidel n?ha, tegelevad vennad k?llaltki uute autodega, millest paljudel ilma spets t??riistata pole v?imalik klaase ja nende tihendeid elusalt k?tte saada. ?ld juhul pole rikutud tihendit millegagi asendada, kuna on saadaval ainult koos uue klaasiga. Vastasel juhul peaks k?ik kiletajad ammu pankrotis olema v?i omama euroopa suurimat klaaside ladu ja kiletamiste hinnad 10 kilo ringis auto kohta olema
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: VW VENTO 92a 66kw 1.8CL
Ei v?tta keegi seal klaasi maha. Enta omal lasin panna, ja ei ?htegi propleemi.
http://beta.album.ee/user/30026519" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beta.album.ee/user/30026519" onclick="window.open(this.href);return false;