Kui sa suudad ?les leida keskluku relee (mille asukohta g4 mina ei tea), siis on asi lahendatud. Sealt saad jutmetele otse ka voolu peale lasta. Seega uuri v?lja kus relee asub.
Miks kesklukk enam ei t??ta? Puldi v?i juhtoploki viga?
K?in tagaluugist,kesklukk ei t??ta ja lukke pole!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Teiste ?nnetuse ?le pole viisakas naerda ning aidata ma sind ka ei oska aga ma ei suuda vastu panna
see on liiiga naljakas
Minul eelmise autol polnud ?ldse ukselinkegi,talvel kui see lahtitegemis s?steem kinni j??tus siis tagaluugist vups sisse ja siis sai seest ukse lahti kolkida.
Kuid kas sul see ei aita kui uksenupu ?lesse t?mbad ning siis linki t?mad? ei ava ust seest? See on k?ll m?stika.
Igastahes edu vea leidmisel,ma naeran edasi n??d

Kuid kas sul see ei aita kui uksenupu ?lesse t?mbad ning siis linki t?mad? ei ava ust seest? See on k?ll m?stika.
Igastahes edu vea leidmisel,ma naeran edasi n??d

Algselt postitas: p2rdikminu G4 igastahes k?ib see nii et t?mbad korra ukselingistAlgselt postitas: Sommu
G4 ei saa nuppu seest ?les t?mmata
Ju siis sinu autol ei l?he kesklukk "safe" peale. Ise proovisin enda auto peal j?rgnevalt:
Esimene katse et j?in sisse ja uksed puldist kinni. Kanguta palju tahad aga lingist ust lahti ei saa. Sama kehtis ka k?rvalistuja ja tagumiste ustega.
Teine katse k?rvalistuja uks lahti ja kesklukk peale. Juhipoolse ukse nupp l?ks alla aga uks oli avatav lingist nagu ka tagumised uksed.