kojamehed???

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Pacemaker
Huviline

kojamehed???

Lugemata postitus Postitas Pacemaker »

Probleem on selline,et kojamehed ei t??ta enam ...nagu ?kki keegi oskab ?elda kus mingeid juhtmeid kontrollida, kas ikka terved ja yhendatud.

t?nan.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kaitse, l?liti ja relee kontrolli ?le - misiganes auto sul ongi. Juhtmed iseenesest vigaseks tavaliselt ei l?he, rohkem ikka muud asjad. Ka mootor ise v?ib vigane olla.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Pacemaker
Huviline

Algselt postitas: GTI
Kaitse, l?liti ja relee kontrolli ?le - misiganes auto sul ongi. Juhtmed iseenesest vigaseks tavaliselt ei l?he, rohkem ikka muud asjad. Ka mootor ise v?ib vigane olla.
jah unustasin ?elda et golf III GT 1992... et kaitse korras ... aga kus see relee on ja kus kohas asub mootor???

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Et kus kohas asub kojameeste mootor?! Kapotiplastiku all kus veedeflektorid on aga selliste k?simuste tekkimisel vahest p??rdud m?ne kogenuma s?bra poole kel algteadmised elektrist olemas. Relee asub kaitsmeblokis rooli all.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

Algselt postitas: GTI
Et kus kohas asub kojameeste mootor?! Kapotiplastiku all kus veedeflektorid on aga selliste k?simuste tekkimisel vahest p??rdud m?ne kogenuma s?bra poole kel algteadmised elektrist olemas. Relee asub kaitsmeblokis rooli all.
ilma releeta peavad kojamehed t?iskiirusel k?ima
nii et probleem ikkagi kas l?litis v?i mootoris

onuke112
Huviline
Telefon: 56212567
Auto: VW Corrado 2.0 16V ; Golf II ; Kawasaki ZX6R

Lugemata postitus Postitas onuke112 »

Algselt postitas: Pacemaker
Probleem on selline,et kojamehed ei t??ta enam ...nagu ?kki keegi oskab ?elda kus mingeid juhtmeid kontrollida, kas ikka terved ja yhendatud.

t?nan.
Helista mulle ja vaatan asja ?le. Nr profiilis ;)

intz18
Huviline
Auto: VW G3
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas intz18 »

Mul oli sama jama ja viga oli l?litis ;)

biker
Huviline
Lugemata postitus Postitas biker »

mul ka ei t??ta vahepeal, aga viga on s??teluku p?hjas. vaja ?ra vahetada ja siis ma arvan et saan probleemist jagu.

Pacemaker
Huviline

T?nan vastuste eest... ja igatahes mootor pole l?bi ja kaitse korras... nii et peab veel vaatama.

sqirrel
Huviline
Lugemata postitus Postitas sqirrel »

ega kojamees kinni pole roostetanud? V?ta korra mehanism luua varre k?ljest lahti ja vaata kas liigub vabalt.
Only milk and juice comes in 2 litre

Pacemaker
Huviline

Algselt postitas: sqirrel
ega kojamees kinni pole roostetanud? V?ta korra mehanism luua varre k?ljest lahti ja vaata kas liigub vabalt.
Ei ole roostes midagi...just t??tasid alles ja sai nyyd yle ka kontrollitud, mootorisse otse voolu ja kojamehed liikusid ?igesti ja korralikult.. aga tundud et see juhe mis sealt kojamehe mootorist mulle kaitsmeploki juurde l?heb on lahti ja ei paista olevat kohta kuhu see panna.... nii et v?ga lihtne viga tundub olevat aga lahendust ei leia.

Paar pilti ka juhtme otsast mis kuhugi ei paista minevat :P... natuke udused on aga ?kki keegi teab ja saab aru kui das ning mis ...t?nud igatahes.

http://www.tdr.ee/pilt/pildid/180226juhe%20004.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tdr.ee/pilt/pildid/712897juhe%20001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

[Muudetud: 28-9-2007 Pacemaker]

-PitBull-
Huviline
Auto: Golf 3 GTD

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Ei hakanud uut teemat tegema, aga probleem järgmine. Ükspäev hakkas kojameeste mootor jubedat häält tegema, enne sirises vaikselt, nüüd uriseb nii kõvasti, et isegi sõiduajal on väga hästi kuulda. Kas peab hakkama valmistuma mootori vahetuseks või on ka muud rohtu mootorile?

Kihlevere
Huviline
Telefon: 58171382
Auto: Passat 1.9tdi

Lugemata postitus Postitas Kihlevere »

ma just jeblasin oma kojameestega. Lammutasin pool etsiotsa ära et kojamehe mootorile ligi pääseda, kuna ´hirmus tahtmine oli teada kas mootorile üldse voool peale tuleb. Ei tulnud.
mul jäid ka need pühkimis asjad plõksti lampi seisma, siis aegajalt kui kuiv ilm oli pulli pärast proovisin siis töötasid aga muidu suht null, aga mul oli viga relees. võtsin relee küljest ära puhastasin hoole ja armastusega kõik klemmid(mis siis et midagi hullu seal ei olnud) aga hakkasid tööle. ma nüüd muidigi ei tea kui tõene see info on aga üks elektrik teadis rääkida et enamasti just relee viga ongi.

Golfovod
Huviline

Lugemata postitus Postitas Golfovod »

oskate relee numbri äkki öelda?

OnkelRoy
Huviline

Lugemata postitus Postitas OnkelRoy »

Tere. Samuti ei hakka uut teemat tegema, aga mul kojameestega mingi väga imelik värk. Täiesti lampi lakkasid töötamast, siis selleks et proovida, kas mootor töötab, vedasin 2 juhet otse aku pealt ja mootor töötas ilusti. Pärast seda hakkasid kojamehed tööle. Nüüd 2 päeva töötasid ja täna hommikul jälle ei töötanud. Vihmaga suht keeruline sõita. Aga nüüd õhtul võtsin taas lahti ja vedasin otsejuhtmed ja kui mootor korra ühe ringi ära tegi, siis taas toimis kõik. Tegelikult olen juba 4 korda seda lahti võtnud ja mul on sellest kopp ees. Ehk keegi oskab aidata?

RKsilver
Veteran
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

ehk siis järsku ei anna kontakti kojameeste mootoris teatud ühendus, tal terve rulli peal neid mitu tükki seal, proovi teist hoovastikku korraks, või võta mootor lahti ja kontrolli üle.

Tarvi
Huviline
Telefon: 56961081
Auto: T4 / Lancer Evo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tarvi »

sama probleem mul suht.. mootorisse ei lähe voolugi . keegi oskab öelda et milline see kojameeste kaitse on ültse ?? kakkusin lüliti ka maha.. klemmid olid suht määrdunud proovisin kruvikaga puhastada kuid ei hakkanud tööle.. vb peaks põhjalikumalt puhastama..
Low Familia.

Tarvi
Huviline
Kontakt:

sain vea kätte.. viga oli kojamehemootoris mul.. nüüd kõik ideaalne.
Low Familia.

khunt
Uustulnuk
Telefon: 5149787
Auto: Inca, 850 TDI, Partner
Re: kojamehed???

Lugemata postitus Postitas khunt »

Vana teema jälle üles! Nimelt kadus kojameeste suurem kiirus. Enne tegi mootor imelikku kõrinat, siis lõi 15A kaitse välja. Võtsin mootori laiali, harjad-mähised-kollektor kõik heas korras. Hoovastik käib liigagi vabalt (kulunud). Relee lülitab. Intervall ja aeglane kiirus on korras. Mootoripistik on viie klemmiga. Kolm on asendiandurile ja kaks mootorile. Proovisin ka vana lülitit-ikka sama kala. Mis põhimõttel toimub kiiruse muutmine? Takisti lülitamine mootoriahelasse?

murka
Klubiline
Auto: G7 2014 77kW
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas murka »

Mul jällegi selline mure: kojameeste kangi allapoole (põranda suunas) vajutades peaks ühe korra pühkima, aga vahetavahel pühibki ühe korra, teinekord neli korda ja mõnikord üle 10, kunagi ei tea ette, kaua ta plaanib vehkida. Kas otsida viga releest või kangist? Autoks Golf4.

Tarvi
Huviline
Kontakt:

ma küll uuematest ei tea midagi aga kas eraldi väiksemat juhtplokki ei ole neile ?
Low Familia.

Vasta

Mine “Elektroonika”