Passat B5 Comfort System

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
spoon
Huviline
Auto: Passat VR5 4Motion / Golf Plus 1,6FSI
Kontakt:

turvalisus

Lugemata postitus Postitas spoon »

See p?ris k?va teema Saksamaal. Tavaliselt pannakse mingi lisaplokk,, et saaks dubleerida mikrol?liteid juhiluku sees. V?tmest sul ju asi toimib, ma kujutan ette.See on mingitel turvakaalutlustel nii tehtud, et ei saaks kaugelt puldist kellegi k?si n?iteks klaasi vahele j?tta.
?mber k?rvetada saab aga ainult teatud uuemaid kontrollereid.
Mis aasta auto muidu ja kas tead ploki koodi?

Martty
Huviline
Auto: Vw Passat Variant TDI 4motion b7, Vw Passat CC TDI, VW T5 Caravelle Long 2,5 TDI & Classic Mini Cooper
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Martty »

Ideekohaselt peaks seda saama teha kui aknad on sellised, et kui akna liikumise takistus muutub liiga suureks siis ta selle liikumise l?petab. Selliste s?steemidega autdel peaks saama seda teha, mul b6-l igastahes teeb nii.

Karmo19
Huviline
Lugemata postitus Postitas Karmo19 »

Kindlasti saab, kui teha osata. Enda eks golf 4 lasin teha, aastaks oli 99. Kuskil madara t?naval on selline koht nagu revalo auto v?i miskit sellist. Peab ka uue auto sinna viima, ehk teevad sellegi ?ra.

Kasutaja avatar
snakey
Veteran
Telefon: +372 53 4II 937
Auto: Passat B8.5 Var. 4Motion Black Edition
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 15 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas snakey »

no tehase vassiga seda ei tee ja vaatasin, et meil pole selle kohta mingeid andmeid, aga 3c ja golf 5 on see v?imalus olemas, isegi open OBD's ka pole sellest miskit kirjutatud
http://de.openobd.org/vw/passat_3b.htm#46" onclick="window.open(this.href);return false;
Küsi, küsi julgelt +372 53 4II 937

riio
Huviline

Lugemata postitus Postitas riio »

Mul vana V8 Audi paneb ju originaalis aknad kinni ja aastaks oli 91. Seega pole siin midagi v?imatut. Mis ohtlik:mad:....et k?ed j??vad vahele. Ennem j?tad k?e ukse vahele kui sedasi juhtub;).

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

mis plokke te ringi progete, akna juhtimisse vaja ?ks lisadiood vahele panna maksab mingi 5kr elektroonika poes ja hakkama peaks saama sellega iga endast lugupidav signalisatsioone paigaldav firma.
Ma seda k?ikidele oma autodele toppind ja viimasel passatil 99a oli se juba ostes peal

coupe924
Huviline
Auto: VW Phaeton 5.0TDI, 5.0TDI, 1.9TDI

Lugemata postitus Postitas coupe924 »

Kuhu vahele sa selle dioodi paned kui saladus ei ole?

Vasta

Mine “Elektroonika”