See p?ris k?va teema Saksamaal. Tavaliselt pannakse mingi lisaplokk,, et saaks dubleerida mikrol?liteid juhiluku sees. V?tmest sul ju asi toimib, ma kujutan ette.See on mingitel turvakaalutlustel nii tehtud, et ei saaks kaugelt puldist kellegi k?si n?iteks klaasi vahele j?tta.
?mber k?rvetada saab aga ainult teatud uuemaid kontrollereid.
Mis aasta auto muidu ja kas tead ploki koodi?
Ideekohaselt peaks seda saama teha kui aknad on sellised, et kui akna liikumise takistus muutub liiga suureks siis ta selle liikumise l?petab. Selliste s?steemidega autdel peaks saama seda teha, mul b6-l igastahes teeb nii.
Kindlasti saab, kui teha osata. Enda eks golf 4 lasin teha, aastaks oli 99. Kuskil madara t?naval on selline koht nagu revalo auto v?i miskit sellist. Peab ka uue auto sinna viima, ehk teevad sellegi ?ra.
no tehase vassiga seda ei tee ja vaatasin, et meil pole selle kohta mingeid andmeid, aga 3c ja golf 5 on see v?imalus olemas, isegi open OBD's ka pole sellest miskit kirjutatud http://de.openobd.org/vw/passat_3b.htm#46" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul vana V8 Audi paneb ju originaalis aknad kinni ja aastaks oli 91. Seega pole siin midagi v?imatut. Mis ohtlik:mad:....et k?ed j??vad vahele. Ennem j?tad k?e ukse vahele kui sedasi juhtub;).
mis plokke te ringi progete, akna juhtimisse vaja ?ks lisadiood vahele panna maksab mingi 5kr elektroonika poes ja hakkama peaks saama sellega iga endast lugupidav signalisatsioone paigaldav firma.
Ma seda k?ikidele oma autodele toppind ja viimasel passatil 99a oli se juba ostes peal