Valuvelgede sirgeks tegemine ja poleerimine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Veteran
- Telefon: 5177458
- Auto: BMW
Algselt postitas: Ant
Kas poleerimise all sa m?tled neid l?ikivaks teha, n?gu kroomveljed v?? Kui seda, siis v?in sulle ?elda, et see on v?imatu, sest alumiiniumiga seda on v?imatu teha, ma juba uurisin seda asja.
Kui ma sain valesti aru-sorry!
Saab vabalt. Kui on korralik alu poleeritud velg (audi ja vw originaalid on p?ris head selleks) siis v?etakse lakk maha ja tehakse poleerpastaga asi t?ielikuks peegliks. Uus lakk peale ja asi on t?iesti 'bling bling'. Kui liivapaberi v?i liivapritsiga puutud, siis see t?hendab kohe et seda sa enam teha ei saa ja pead v?rvima p?rast, mis eeldab seda siis et rant ja k?ik on 100% korras, sest parandused ja k?ik j??b nii h?sti v?lja paistma.Algselt postitas: Silver
Metaliseerida on k?ll v?imalik kohe kindlasti aga ei ole eriti kaua pealp?siv, niisama poleerimist ei oska soovitada, kunagi oli juttu ka tqhq.ee foorumis( seal keegi tahtis veljed puhtaks teha- soovitati igast pastasid).
J?udu
-
- Klubiline
- Auto: G1 Cabrio - Passat B7 -G5 GTI
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 43 korda
http://www.zone.ee/as_ferrel/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tarmo Moor (rehvid, veljed), GSM +372 50 89 216
Tarmo Moor (rehvid, veljed), GSM +372 50 89 216

Kahjuks ?les mainitud telefoni numbrid ei aidanud ja seep?rast t?stan teemat ?les.
Probleem on tavalisega VW plekkveljedega 4x100 15’’ – panin talverehvid auto all ja rehvikojal ?eldi, et kaks veljed on vaja sirgeks teha, aga kus seda saab teha keegi ei tea.
Ise olen pealinnas seep?rast k?ik Harjumaa tel. numbrid, aadressid ja VEB-lehek?ljed teretuldud!
Asjadega on kiire!
T?nan!
Probleem on tavalisega VW plekkveljedega 4x100 15’’ – panin talverehvid auto all ja rehvikojal ?eldi, et kaks veljed on vaja sirgeks teha, aga kus seda saab teha keegi ei tea.
Ise olen pealinnas seep?rast k?ik Harjumaa tel. numbrid, aadressid ja VEB-lehek?ljed teretuldud!
Asjadega on kiire!
T?nan!
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
-
- Veteran
- Telefon: 56494520 - helista kui tunned tungivat vajadust
- Auto: VW Passat 1.9 TD 55 kw 1992 Kia 2021
- Tänanud: 93 korda
- Tänatud: 56 korda
- Kontakt:
http://www.kummiott.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Olen jälle VW Passati 1.9TD 55KW omanik.
No nii. L?ppuks leidsin pealinnas koht, kus remondimehed aitasid plekkvelg sirgeks teha.
Firma nimi on LANONI – LINK
Telefon: 62 05 162
Aadress: Peterburi tee, 71. Sama hoone, kus on Ehituse ABC kauplus.
Kogu t?? eest andsin 475 krooni (ratta maha v?tmine, rehvi mahav?tmine, sirgendamine, balansseerimine ja n.e.). Odav see k?ll pole, aga pean arvestama ka see, et nad saatsid velg Tartusse, kus nendel on mingi erimasin mis v?ib seda t?? teha. Pluss andsid mulle asendusvelg ja rehv millega ma paar p?eva edukalt s?itsin.
Edu!
Firma nimi on LANONI – LINK
Telefon: 62 05 162
Aadress: Peterburi tee, 71. Sama hoone, kus on Ehituse ABC kauplus.
Kogu t?? eest andsin 475 krooni (ratta maha v?tmine, rehvi mahav?tmine, sirgendamine, balansseerimine ja n.e.). Odav see k?ll pole, aga pean arvestama ka see, et nad saatsid velg Tartusse, kus nendel on mingi erimasin mis v?ib seda t?? teha. Pluss andsid mulle asendusvelg ja rehv millega ma paar p?eva edukalt s?itsin.
Edu!
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
-
- Huviline
- Telefon: 53837888
- Auto: VW Golf III VR6
Mis n??d puutub valuvelgede poleerimisse(nagu kroom) siis v?in kohe kindlalt ?elda et see on v?imalik.see on isegi siis v?imalik kui veljed on liivapritsist l?bi k?inud.Poleerisin endal just sisselaskekollektori ?ra(mis on alumiiniumist).120 liivapaberiga lasin krobelisuse maha ja siis l?ksin j?rjest peenemate liivapaberitega edasi,viimane paber millega ma ?le lasin oli 4000 vesipaber ja siis poleerisin spets pastaga,mis ongi kohe alumiiniumile m?eldud,?le ja sai ok.Ja momendil on ka k?sil enda auto veljed.Algselt postitas: Ant
Kas poleerimise all sa m?tled neid l?ikivaks teha, n?gu kroomveljed v?? Kui seda, siis v?in sulle ?elda, et see on v?imatu, sest alumiiniumiga seda on v?imatu teha, ma juba uurisin seda asja.
Panen v?ikse pildi tulemusest ?lesse
Poleeritud Sisselaskekollektor
Aju on kõige seksikam kehaosa,sest seda kepitakse kõige rohkem
-
- Huviline
- Auto: Impreza STI
P?ris ilus tundub, kuid kas sellisele pinnale l?heb lakk v?i mingi kaitsevahend kah peale, et see ikka s?iliks v?he v?i pole midagi vaja, seisab niisama.Algselt postitas: BlueVR6Mis n??d puutub valuvelgede poleerimisse(nagu kroom) siis v?in kohe kindlalt ?elda et see on v?imalik.see on isegi siis v?imalik kui veljed on liivapritsist l?bi k?inud.Poleerisin endal just sisselaskekollektori ?ra(mis on alumiiniumist).120 liivapaberiga lasin krobelisuse maha ja siis l?ksin j?rjest peenemate liivapaberitega edasi,viimane paber millega ma ?le lasin oli 4000 vesipaber ja siis poleerisin spets pastaga,mis ongi kohe alumiiniumile m?eldud,?le ja sai ok.Ja momendil on ka k?sil enda auto veljed.Algselt postitas: Ant
Panen v?ikse pildi tulemusest ?lesse
Poleeritud Sisselaskekollektor
-
- Huviline
K?ik oleneb pinna suurusest ja sellest kui tihti hooldada;)Algselt postitas: Tenz5 min alumiiniumi hooldamiseks on nats v?heOriginally posted by BlueVR6
Ei l?he mingit lakki ega kaitsevahendit peale.aeg-ajalt k?ia lapi ja spets pastaga ?le(k?igest mingi 5minutit vaeva).![]()
-
- Huviline
Kindlasti m??akse seda ka eestis,kuid kus,seda t?pselt ei oska ?elda.Aga tasuks j?rgi k?sida poodidest kus m??akse autode poleerimisvahendeid,nendel peaks vast ikka olema.Algselt postitas: pppp
Avaldad ?kki selle spets pasta nime kah (ning kuskohast seda soetada saab)?
Hinnast nii palju et siin soomes on selle pasta hind 190 krooni.
V?ike pilt ka sellest pasta purgist.
Mag&Aluminum Polish
Re: Valuvelgede sirgeks tegemine ja poleerimine
et te ära ei unustaks, siis suveveljed lähevad peagi puhkusele, aga enne seda oleks nad mõistlik korda teha, et kevade hakul ei peaks kiirustama.
Aitan poleerimise ja kvaliteetse värvimisega hea meelega.
Arhiivist meenutus Porsche 7 slots velgedest
Silver Penu

Aitan poleerimise ja kvaliteetse värvimisega hea meelega.
Arhiivist meenutus Porsche 7 slots velgedest
Silver Penu

VALUVELGEDE SIRGESTUS, REMONT, VÄRVIMINE JA POLEERIMINE
http://polishing.edicypages.com
http://polishing.edicypages.com