PD mootoritel ei saa midagi ise reguleerida.Hammasrihma vahetusel pannakse v?ntv?ll ja nukkv?ll omavahel paika ja kogu lugu.Vaja oleks su autole diagnostika teha,v?ib-olla annab temperatuuriandur v?i ?hukulum??dik valeinfot mootori ajule.Kas rehvir?hud on paigas?Ega pidurid peal ei ole?K?tusekulu m?jutajaid on palju.
Tiagnostika tehti, K?sisin et kas ?hulugeja pekkis, ?eldi et t??tab t?itsa normi piires, ei saa k?ll aru et pidurid peal oleks, vaba hoog t?itsa h??
Diagnostikat tegi VW klubi poiss Ees nime ja kasutaja nime kokku ei pane enam, kuid t??tab P?rnus Audi esinduses, ise arvan et teadis mid ?tles ja tegi
eks 3 aastat ole pikk aeg ka ja siis olid need pumpd??sid veel suht v?rsked mootorid ka. (Muidu Tartus Top-autos ei tehta seda veel n??dki:()
Kontrollida osati vast siis juba ikka aga ehk ei vajand mootorid selle tegemist veel.
Upitaks v?he teemat, tean et on keeruline ?elda mis aalaa viga v?iks olla, aga ?kki on kellegil eelnevalt ka olnud v?i on miskid t??p vead mida esineb???
K?ll on ikka h?da sul... mul v?tab maanteel 11 linnas 15-17 ja keskmiselt 13,4 .
S?bral selline passat nagu sul kuid manual... maanteel 5,5 ja linnas 9,1-10.
Kuid oleneb ka s?itjast.
minul tuleb 9-10 linnas autopiloodiga s?ites ja seda ka ?htul, kus liiklust v?he, kui hakkan raskema jalaga s?itma, siis 15 linnas, kas mu probleem on olematu ???
Lugesin eespool oleva jutu veel korra l?bi aga ei olnud infi - millise k?tusega s?idad? Iseenesest kooslus Passat TDI 96kW+autom.kast+kliima ja maanteel k?ttekulu 6L/100km ei ole midagi erilist. ?tleme, et ?le 7 on juba kahtlane.
Mu ema s?idab 1999a 1,9TDI 85kw automaat ja on v?ga rahulik s?itja (100km/h kihutamine tema jaoks) ning eile just vaatasin keskmist tema autol... 8,4L/100km/h kompu j?rgi. S?idab p?evas keskmiselt 50km sellest linnas max 10km. Ei kurda eriti.... saab aru et k?lm k?ivitused... kohapeal k?imine jne. Kompu ju arvutab k?ik sisse... ka seda et auto tiksub fooritaga.
K?ik ju oleneb ... alates tuulesuunast kuni teekatteni v?lja.
Minu 96kW v?tab olenevalt sellest kas ma s?idan m?est alla .. m?est ?les .. m??da sirget teed .. m??da kurvilist teed ... vastu tuult v?i p?ri tuult .. perega v?i ?ksi .. siledal asfaldil v?i pinnatud teel ... kompuutri j?rgi 0 - 10 liitrit sajale . Linnast v?ljas korralikul teel keskmine siiski kuskil seal 5 - 5.5 kandis.
T??lt koju ja vastupidi (ca. 7 km linna ja 13 maanteed) tuleb keskmine umbest?pselt 6 minul.
Algselt postitas: H?nnev
kuid k?sin miks on sedasi et ma saan oma paagi t?iega s?ita 700 kmi paaki mahutasin sisse 53 km
Paaki panid ikka liitreid . Keskmine k?tusekulu on seega 7,6L/100km. Kui sul n??d selle paagit?ie juuksul puhas linnas?it oli ja maanteed v?he, siis on ju enamv?hem ok tulemus?
Algselt postitas: H?nnev Kuid selle paagit?iega s?ites on olnud suuremjagu ikkagi maantes?it, ja sellekohta ikka teps palju.
Maanteel kiirus oli ikka 90-100km/h ja gaas-p?hjas m??das?itude arv minimaalne? Rehvir?hud OK (ehk soovitan kasutada tehase soovitusest +0.2 k?rgemat, eriti esisillal)?
Kui sind see k?tte k?lu ikka v?ga h?irib siis osta omale SDI
Sellega sa isegi parema tahtmise juures keskmist kuidagi ?le 6L/100km normaalse s?idu juures ei venita. Vend kasutab sellist autot(Bora) vahel ja keskmine k?igub tal 3,8-4,3L/100km
viga vast selles et auto selle mootori jaoks liiga raske... kindlasti lisab kulu ka AT kast:D Hoo ?les saamiseks vaja rohkem meenestada... kuid see tegevus tarbib ka k?tet;)
Niih j?rgmine paak kuival ja paagiga sai s?idetud kokku 600km millest 200 oli maantee ja ?lej??nud linn, ?elge n??d kas see on norm sellise auto kohta ?
mina arvan et pisut v?hene on kilometraas paagikohta
Algselt postitas: H?nnev
Niih j?rgmine paak kuival ja paagiga sai s?idetud kokku 600km millest 200 oli maantee ja ?lej??nud linn, ?elge n??d kas see on norm sellise auto kohta ?
mina arvan et pisut v?hene on kilometraas paagikohta
?tle mitu liitrit sul sinna n??d t?pselt peale mahtus, eks siis saa arvutada kas on normaalne v?i ei ole. K?ik oleneb muidugi ka sellest milline see linnas?it oli, kui 400km ummikuid siis vast ei saa kurta..