Golf V Variant mahutab 690 liitrit kaupa oma pakiruumi, kui tagumiste istmete seljatugi alla lasta, suureneb mahutavus 1550 liitrini.
Esialgu pakutakse ?hte bensiini- ja kahte diiselmootorit. Bensiinimootoriks on 1,6 liitrine (75 kW / 102 Hj). Diiselmootoriteks 1.9 liitrine TDI (77 kW / 105 Hj, keskmine k?tusekulu 5,2 l/100km) ja 2.0 TDI (103 kW / 140 Hj / 320 Nm v??ndemomenti, tippkiirus 205 km/h ja keskmine k?tusekulu 5,6 l/100km).
Hiljem peaks lisanduma veel ?ks bensiinimootor - 1,4 TSI (twin charger, 103 kW / 140 Hj).
Ameeriklastel on mootoreiks 2 bensiinimootorit: 2.5l vabalthingav (sama mootor on ka US Golfil - Rabbit, kuid arvatakse et v?imsus v?ib t?usta 170 Hj'ni) ja 2.0 TFSI (147 kW / 200 Hj). Millalgi 2008 aastal lisandub veel 2.0 TDI (103 kW / 140 Hj).
Varustusastmeid saab olema 3: "Trendline", "Comfortline" ja "Sportline". Ka k?ige madalam varustusaste "Trendline" sisaldab 6 turvapatja ja ESP'd ning k?igil varustusastmetel on p?rkerauad ja stangede iluliistud kerev?rvi.
"Comfortline" varustusega kaasneb:
* 16" valuveljed "Misano" 205/55 rehvidega,
* poolautomaatne kliimaseade "Climatic",
* komfort istmed ees (sisaldab reguleeritavat nimmetuge ja k?etuge istmete vahel),
* tagaistmete k?etugi l?bilaadimis v?imalusega,
* autmaatselt tumenev salongi tahavaate peegel,
* vihma ja s?idutulede sensorid.
"Sportline" varustusega kaasneb:
* 15mm madalam sportvedrustus,
* sportistmed ees,
* 16" valuveljed "Atlanta" 205/55 rehvidega,
* pardaarvuti,
* nahaga kaetud sportrool,
* poolautomaatne kliimaseade "Climatic".
Volkswagen Individual plaanib samuti lasta v?lja oma luksuslikku versiooni uuest Golf Variandist.
---
?tleme siis nii, et ma olen ameeriklaste peale kade kuna neile pakutakse 2.0 TFSI mootorit aga meil Euroopas mitte.

Mulle millegip?rast tundub et tagatuled meenutavad C-klassi Mersu universaali omi.

Edit: Lisatud varustusastmed.
[Muudetud: 7-3-2007 DaveWoss]