Mis pirnid l?hevad 2002a passati esituledesse, nii sinna "luupide" taha kui ka nende k?rvale. On ju olemas xenon efektiga pinid ja tahaks need sisse panna, kuna valgustus ??rmiselt kehv.
Algselt postitas: Reporter
Ostale endale parem xenon
Siis ostan auto millel on juba xenoonid. ;D;D
Ei aga ikka tahan teada kas keegi pole kasutanud neid, Philips X-Trem Power lampe?
/niinekas/
Mul on vist praegu sarnased Philips pirnid - kaugtuledest seisavad. Aga ma isiklikult soovitan Osram Cool BLUE pirnid soetada. Uleval pildid on erinevus hasti nahtav.
Enda autodel Osram Cool blue pirnid. Tunduvalt paremini n?itavad, kui tavaline pirn. Hinda ei m?leta, ikka kallim kui tavaline. H4 oli 185.- midagi sinna kanti, H1 ja H7 olid naca odavamad. Julgen soovitada!
Algselt postitas: Sommu
Enda autodel Osram Cool blue pirnid. Tunduvalt paremini n?itavad, kui tavaline pirn. Hinda ei m?leta, ikka kallim kui tavaline. H4 oli 185.- midagi sinna kanti, H1 ja H7 olid naca odavamad. Julgen soovitada!
endalegi pakuvad huvi need Philips X-Trem Power pirnid, praegu sees Power2Night ja ei ole rahul nendega. eks muidugi osalt j?? ka k?ik tule s??ks, kuid hetkel pole sellist raha, et uusi tulesid osta.
Cool Blued olid mul endal ka kunagi G3-l. Siva p?lesid l?bi raisk..
N??d peab oma G4 pirnid ka v?lja vahetama mingite vingemate vastu, pasad on ingel [VW Bot: "Keel korda!"]... A mis pirnid sinna k?ivad? H1? Pole orig tuled ka, IN-PRO tuled on...
EDIT: ?laloleva lingi j?rgi on H7, peab uurima kas IN-PRO -s on ka ikka samad...
Osram Cool Blued kestavad t?esti v?he (eriti H1) - kui s?gisel vahetad siis v?ga hea kui kevadeni vastu peavad, tavaliselt ei pea.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Aga kas seal ?leva pildipeal on v?rdluses cool blue vs silverstar v?i t?iesti tavaline pirn? Ja kui suur vahe on cool blue'l ja silvestaril. Mida sovitate borale, et ka ?le?ldine v?limus paraneks?
Vot sellistega on k?ll kogemus
iga 2 - 3 kuuga 1 l?bi.
Loobusin ostmast l?puks juba ja n??d, osramid juba 3 kuu hoian hinge kas kestavad kauem.
Momendil endal l?hituledes sellised
aasta juba olnud ?kki peaks v?lja vahetama Philips X-Trem Power pirnide vastu.
Algselt postitas: Crow
Ise kasutan OSRAM H4 Nightbreaker. 197 kr ja olen v?ga rahul !!!
N?iteks H1 Nightbreaker vs. H1 Cool Blue on selgelt esimeste kahjuks - Cool Blue valgus on tunduvalt parem, valgem. Proovitud hajutiga esilaternas kui ka luuptules.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..