VOT! N??d maletan, et mul on just neid pirnid praegu - ei meeldi ?ldse! Real piece of crap! :dd:Algselt postitas: niinekas
Saagu v?i si**m ostsin need Philips X-Trem Power lambid ?ra, p?hap. k?lge krutin siis annan teada mis kuis n?hemine on.:D
Hind oli neil 530.- raha ;D
/niinekas/
K:Esitulepirnid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
Mis asjad sulle ei meeldi?Algselt postitas: ReporterVOT! N??d maletan, et mul on just neid pirnid praegu - ei meeldi ?ldse! Real piece of crap! :dd:Algselt postitas: niinekas
Saagu v?i si**m ostsin need Philips X-Trem Power lambid ?ra, p?hap. k?lge krutin siis annan teada mis kuis n?hemine on.:D
/niinekas/

/niinekas/
minu aeg on siin ümber saanud
Mul isiklikult sinu pirnide vastu midagi pole - loodan, et asjad saravad sul paem kul minulAlgselt postitas: niinekasMis asjad sulle ei meeldi?Algselt postitas: ReporterVOT! N??d maletan, et mul on just neid pirnid praegu - ei meeldi ?ldse! Real piece of crap! :dd:Algselt postitas: niinekas
/niinekas/Minu pirnid? Aga mulle meeldivad ja enamusele meeldivad, niiet ..............
/niinekas/

My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
Niih lambid vahetatud: Eespool oleval pildil on siis Philips X-Trem Power, nagu n?ha valgustab ka ninaesist, valgus erksam ja tundub p?ris normaalne. Tagapool on siis lambid: Philips GT 150 n?ha et lumi ninaees sinine.

Aa kellel vaja neid philips Gt 150 H7 v?in ?ra m??a odavalt.
Pargid kah vahetasin v?lja. Vasak on:

Parem on veel selline kollane.
Soovitan soojalt teistel lampe vahetada, "?ra koba pimeduses"
:D
/niinekas/
[Muudetud: 2-12-2007 niinekas]

Aa kellel vaja neid philips Gt 150 H7 v?in ?ra m??a odavalt.
Pargid kah vahetasin v?lja. Vasak on:

Parem on veel selline kollane.

Soovitan soojalt teistel lampe vahetada, "?ra koba pimeduses"

/niinekas/
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Ise vahetasid ka ju ainult t?istulede pirnid ?ra? ;D N??d vutt vutt poodi veel ?he komplekti pirnide j?rgi, et ikka l?hituled ka normullid saaksAlgselt postitas: niinekas
Soovitan soojalt teistel lampe vahetada, "?ra koba pimeduses":D
/niinekas/

Peab ise ka need neli korralikku pirni v?lja valima ja passatile ette monteerima, stock pirnid on jube pimedad ikka

[Muudetud: 2-12-2007 4ratast]
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
Parandan sind, vahetasin pooltule lambid ja park tule omad v?lja, kaugtuli on normaalne. Vast sellep?rast et seal on Philips GT 150 ja pole luubid.Algselt postitas: 4ratastse vahetasid ka ju ainult t?istulede pirnid ?ra?
Aga n??d v?ib olla rahul ka l?hitulega!
Ps! Pildil siis ikka l?hituled, mitte kaug!
/niinekas/
Kuidas see v?imalik on? Sest siin ?ks mees (GTI) ?tles--->ei tea milles mu autol viga aga ma vahetasin enda golf 3-el esitulepirnid cool blue pirnide vasta ja erilist vahet k?ll ei ole
N?iteks H1 Nightbreaker vs. H1 Cool Blue on selgelt esimeste kahjuks - Cool Blue valgus on tunduvalt parem, valgem. Proovitud hajutiga esilaternas kui ka luuptules.
JA minul on osramid ja vahet on ikka palju.
No ja tegelt minule pole ka VW ega h1 !!!
[Muudetud: 2-12-2007 Crow]
[Muudetud: 5-12-2007 Crow]