Probleem 2002.a Passati esituledega
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
kuidas m?ista valgustab kehvalt
mulle kah pimedal ajal tundub et valgustab kehvalt aga pime aeg asfalt neelab valgust peabki olema tunne et s?idad t?hjas kotis
aga vaata natuke otsingusse ka.
ja siis kui sa oled veendunud et teistel n?itab samade lampide ja pirnidega ikkagi rohkem valgust siis v?id ju ka alati oma tuled ees ?ra vahetada mille elemendid ei ole m??rdunud ja kulunud ja vananenud.
MUUDATUS: aga no 5 aastat vanal autol ei tohiks need elemendid nagu surnud veel olla
aga ehk sulle t?esti vaid tundub et on pime sest et ?ues ongi ju s?gis ja ?ldse pime aeg.
[Muudetud: 13-12-2007 raiku]
mulle kah pimedal ajal tundub et valgustab kehvalt aga pime aeg asfalt neelab valgust peabki olema tunne et s?idad t?hjas kotis
aga vaata natuke otsingusse ka.
ja siis kui sa oled veendunud et teistel n?itab samade lampide ja pirnidega ikkagi rohkem valgust siis v?id ju ka alati oma tuled ees ?ra vahetada mille elemendid ei ole m??rdunud ja kulunud ja vananenud.
MUUDATUS: aga no 5 aastat vanal autol ei tohiks need elemendid nagu surnud veel olla
aga ehk sulle t?esti vaid tundub et on pime sest et ?ues ongi ju s?gis ja ?ldse pime aeg.
[Muudetud: 13-12-2007 raiku]
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Auto: Scirocco GTII & Passat B8
Smart ServiceAlgselt postitas: rait20kus kohas saab poleerida auto tulesid ?Algselt postitas: Metsla
tuled tuhmunud vms pole?
lase ?ra poleerida, teeb olukorra kindlasti paremaks ja on odavam, kui uute tulede ostmine.
Neid teemasi k?ll l?bi k?inud - alustuseks m??da ?ra, kui palju sulle pirni peale toidet j?uab - kui ?le 13V t??tava mootoriga, siis pole hullu. M??dad pirni k?ljest plussi ja viiruse vahelt, et lamp oleks k?ljes ja p?leks. Kui sellega k?ik korras, siis polegi muud, kui kontrollid veelkord optika korrasolekut ja puhtust, ning keevitad sama v?imsusega, aga rohkem valgust andvad pirnid sisse. Philipsi GT150, extreme power v?i midagi analoogset konkurentitelt - maitse asi ?tles muri... Nende elu on k?ll l?hem, aga n?itavad v?he paremini. Kui on luupidega tuled, siis hoolitse, et tuleklaasid oleks alati piinlikult puhtad - mida v?iksema pinnaga latern, seda rohkem si** pilti m?jutab. Minu arust on ka lihtsalt klaarklaasidega tuled selles suhtes palju tundlikumad, kui klassikalised rihveldatud klaasiga. Kuskil pole kirjas, et see mis ilus, peab ka hea olema. V?id ka uurida, ega keegi pervo pole tjuuningtulesi sulle kunagi ette keeranud. Mul tuttaval kah l??tsedega hiinaimed ees ( pole k?ll volkar, aga vahet pole - p?hjus oli taastamine peale v?ikest k?ksu ja originaalide k?rge hind ilmselt) - midagi ei n?e pimedas.