Mul on golf 3 1.9 d 47 kw ja j?tsin auto korraks seisma ja kui uuesti tahtsin k?ima panna siis auto enam k?ima ei l?inud ehk siis k?tust ei tule pihustitele peale kas kellegil on sellist jama olnud ja oskab aidata mida teha ??
pumbal seiskamis magnetklapp kontrolli ?le: s??det keerates kuula kas k?ib kl?ps v mitte, v?id proovida ka nii ,et vead otse pluss juhtme sinna klapi kontaktile ja proovi k?ivitada, asi v?ib olla ka s??teluku p?hjas v sada muud jama veel, proovi esialgu neid varjante!
klapp, mis sulgeb k?tuse teekonna pumpa, peaks olema sisse mineva k?tuse toru juures, juhtmed l?hevad kalpi k?lge, kui mitu kalppi sa sealt leitsid? Peaks olema pildil t?histatud nr 6 (fuel cut of valve)
Mul ei ole ?ldse selline k?tuse pump kuna mul pole sellist klappi seal kus siin n?idatud on mul on klapp vist seal nagu ma aru sain kust 4 k?tuse toru pihustite peale l?hevad seal keskel on klapp kuhu jooksevad kaks juhet peale aga see on imelik et ?hes juhtmes pole voolu ja teise juhtmesse jookseb koguaeg vool peale
kas ?ks juhe mitte mass pole? v?ta see klapp v?lja sealt ja vaata kas s??det keerates liigub seal midagi. v?id klappi ennast ka kontrollida m??tes klemmide (pos. ja neg. v?i korpus ja pos.) otsade vahelt takistust, milleks peaks olema ~7,2 oomi. lugesin selle takistuse k?ll TDI mootori kohta, aga ei usu et see klapp v?ga palju sellest erineb.
tal peaks pumbas olema 2 elektroonilist jullat. ?ks on see magnet klapp mis sulgeb k?tuse tee kui seisma j?tta, teine on "fuel injection timing solenoid" ehk siis t?lkes peaks olema pritsimise ajastamise klapp, mis saab oma toite eels??te k??nalde juhtplokist. see vb t??tabki ainult k?lmk?ivitusel, ei oska ?elda. kontorlli juba siis eels??tek??nalde olukord ka ?ra.
viga v?ib olla ka selles et paagis olev filter umbes...vanal golf kahel j?i samamoodi et j?tsin korraks seisma ja j?rgmine moment kui k?ivitasin enam ei piuksu ei prauksu, kuigi enne seiskamist t??tas mootor ilusti.
ei...sellele klapile jookseb ?ks juhe peale...kui s??de v?ljas siis ei tohiks seal voolu k?l sees olla aga s??te sisse panekul peaks minu arust sinna 12 volti peale jooksma...proovi otse akult 12V sinna peale tuua ja siis k?ivita...kui sul selles vooluringluses mingi jama siis peaks ta iseenesest k?ivituma.
ei hakka uut teemat tegema ning k?sin vast teilt teadjameeste k?est j?rgi et mis l?liti on seal pumba peal mis l?litub gaasi vajutades...asi selles et vahetasin omal k?rgsurvepumba ?ra aga tal nii automaatne p??rete reguleeria (mis t??tab kui kliima sisse l?litada) ja ka see l?liti...huvitakski et mida ta seal l?litab.