?hel ?htul vahetasin kaugtuled ?mber l?hitulede peale, vastu tuleva auto t?ttu, kui kangi t?mbasin siis kuulsin et vasakul pool k?is mingi kl?ps/plaks (sama h??l kui kaitsme l?bi l??b)
Viimne kui ?ks kaitse on terve - milles v?ib veel viga olla
jama selles, et endal suht kiire ja pole aega j?nnata sellega l?hip?evil - et ?kki on neil mingi t??pviga see
P??ra tulede l?litile t?helepanu, hea kui saaksid proovida m?ne teise auto oma.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Mida sa neist tuledest vahetad, kui k?sida tohib? Vaata alustuseks, kas sul tuledel?litist 58R ja 58L ikka v?lja tulevad? L siis vasak ja R parem k?lg. Siin on pilt kah.
Algselt postitas: uduuurija
Mida sa neist tuledest vahetad, kui k?sida tohib? Vaata alustuseks, kas sul tuledel?litist 58R ja 58L ikka v?lja tulevad? L siis vasak ja R parem k?lg. Siin on pilt kah.
Kuna mul teine paar tagatulesid kodus olemas siis v?tsin pistiku auto k?ljest lahti ja proovisin selle tule k?lge mis mu k?te vahel oli - ei vahetanud tuld, vaid proovisin teise tulega
Aga homme mul aega sellega jamada - hakkan uurima ja puurima mis neil tuledel siiski viga on.
Kas sul esimene p?leb? Need kokku ?hendatud. Pole ka v?listatud, et kaitsmeploki taga m?nel pistikul v?sinud klemmid ja kaotas kontakti. Olen ka praakkaitset trehvanud, et nagu terve, aga jebib ajusi ( kaitsetraat ?hest otsast klemmi juurest ei andnud ?hendust ) - t?kk aega l?ks enne kui ?ra jagasin. Kaitse ise tuttuus ja laost v?etud. Tee selgeks milline kaitse ?ige ja m??da ?le. Kui kaitsmel m?lemas otsas v?ike metall nukk n?ha, siis sealt pealt kontrollambiga m??tes saad k?ige ?igema tulemuse - m?lemas otsas peab p?lema minema, kui ahel sisse l?litatud.