golf3 ei k?ivitu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
-
- Huviline
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Vigased Halli andur, kommutaator, s??tepool annavad k?ik ju sama s?mptomi - s?det pole.Algselt postitas: EliteSoldier
Nujah...minul kahtlustati ka s??tepooli...vahetasin ?ra kasu null... imelik, kuidas samad s?mptomid aga erinevad osad on vigased
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
njaa...minul oli aga see asi veel juures, mille j?rgi kindlalt teada sain et vigane on hallikas, oli see, et mul tahhomeetrin?el ka t?mbles...netist sai enne pikalt uuritud ja puuritud, l?puks leidsin saidi kus olid kirjas k?ik minu s?mptomid ja vastuseks oli halli andur...seet?ttu olin 99 % kindel et ongi selles asi...ja etskae oligi 

Mul sai otsa keset Liiavalaia t?navat - bensiinipump t??tas (st urises) ja s?de oli olemas ning k?ima ei l?inud - sai v?etud lahti bensiini pealvoolu voolik ja straterit antut ja viga oligi selge...pump t??tas aga surve oli t?iesti 0 (null)
Sai koheselt varuosapoodi kimatud, uus pump ostetud ja asi korras k?ik
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
seda asja olen isegi n?inudAlgselt postitas: mrt
Mul sai otsa keset Liiavalaia t?navat - bensiinipump t??tas (st urises) ja s?de oli olemas ning k?ima ei l?inud - sai v?etud lahti bensiini pealvoolu voolik ja straterit antut ja viga oligi selge...pump t??tas aga surve oli t?iesti 0 (null)
ja olen n?ind ka vel seda kuidas pump hakkab tagasivoolu torusse l??ma(v?ga n?rga survega muidugi)
viljandi mölamies
Se Golf siis minu juures laiali pr?egu ja kontrollisin s??tepooli ?ra ja k?ik n?idud mahuvad parameetritesse mis on antud Autodata's seega s??tepoolis ei tohiks viga olla....Algselt postitas: ivan1
kas leidub sellist inimest kes teostaks diagnostikat? auto on golf3 1.6 55kw 1996a ?ks hetk suri v?lja ja enam k?ima ei l?he bensu pump t??tab rihm on ka korras tundub et mingi elektri kala. oleks hea kui saaks ise kohale tulla auto asub 20km linnast v?ljas olen n?us maksma!
Bensupump ja pritsu hakkab t??le siis ei tohiks hallianduris kah viga ju olla...
Ja arvan et viga peitub ikkagi ECU's et kas kellegil on sellist t??pi mootorile seda ECU't pakkuda?
-
- Huviline
Miks sa arvad et hallikas viga pole...bensupump ja hallikas pole n?nda vist omavahel seotud, hallika ?lesanne on ju s?demeimpulsi ?igeaegne andmine vms...bensupump ja pritse t??tavad ikka ju edas...kui k?iad k?iad ja k?ima ei l?he siis on vast ikkagi s?demega viga midagi... minul ju oli hallikas segi vahetasin ?ra ja ka?ivitamisega probleeme pole...ennist oli mulgi probleeme, et k?i anagu lollakas aga ei ei l?he k?ima...Algselt postitas: k4lm3rSe Golf siis minu juures laiali pr?egu ja kontrollisin s??tepooli ?ra ja k?ik n?idud mahuvad parameetritesse mis on antud Autodata's seega s??tepoolis ei tohiks viga olla....Algselt postitas: ivan1
kas leidub sellist inimest kes teostaks diagnostikat? auto on golf3 1.6 55kw 1996a ?ks hetk suri v?lja ja enam k?ima ei l?he bensu pump t??tab rihm on ka korras tundub et mingi elektri kala. oleks hea kui saaks ise kohale tulla auto asub 20km linnast v?ljas olen n?us maksma!
Bensupump ja pritsu hakkab t??le siis ei tohiks hallianduris kah viga ju olla...
Ja arvan et viga peitub ikkagi ECU's et kas kellegil on sellist t??pi mootorile seda ECU't pakkuda?
-
- Huviline
Nii palju kui mina tean on ju hallianduril ainult ?ks impulsi ots ja kui hallikas suudab t??le panna pritsungi s?steemi siis miks peaks olema viga hallikas?Algselt postitas: EliteSoldier
mina ikkagi pakun, et viga on hallikas... aga ootame mida targemad spetsialistid veel r??givad...ma r??gin seda mis minul esinenud on ning mis probleemid olnud ja mis need p?hjustas... edu!
Viga v?ib olla siis kas s??tepoolis, ECU's v?i juhtmetes aga juhtmed paistavad k?ik korras olevat ja s??tepooli takistused mahuvad kah parameetritesse siis ma julgen arvata et viga ikkagi selles ECU's...
Kui masin liiguks siis saaks ?ksk?ik kuhu viia aga selle liigutamisega ongi raskusi ja suurel puksiiril pr?egu kindlustus kah l?bi nii et ple v?imalust teda kuhugi viia, oleks vaja lahendus kas ise leida v?i kutsuda keegi VW'it tundev isik kohale.Algselt postitas: daqqer
vii masin speedsteri hannese juurde
talle meeldivad vw/audi m?stilised kalad
raha palju ei k?si kaa
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
kutsu s?ber ja kasutage punutud pallin??ri
aga vaata n??d korralikult j?rele voolik kapoti alt lahti .Kas s??det andes tuleb bensu.
k??nal maha ja ?hendada massi ja korraks mootor ringi lasta. Kas s?det on
kui tuleb bensiin ja k??nlas pole s?det siis vaata kas s??tepooli otsast ?ldse tuleb midagi jagajasse
ja siis kui s??tepoolist ei tule j??b sulle ainult 2 varjanti
s??tepool v?i kommutaator.
[Muudetud: 30-12-2007 raiku]
aga vaata n??d korralikult j?rele voolik kapoti alt lahti .Kas s??det andes tuleb bensu.
kui tuleb bensiin ja k??nlas pole s?det siis vaata kas s??tepooli otsast ?ldse tuleb midagi jagajasse
viljandi mölamies
No mul juba k?ik kontrollitud...s??tepoolist ei tule j?gajasse mitte essugi aga s??tepooli sai testriga ?le m??detud ja k?ik takistused klapivad, mis on antud Autodatas...sellel mootoril ei olegi eraldi kommutaatorit on ainult ?ks ECU...ja arvan et viga peitubki sellesAlgselt postitas: raiku
kutsu s?ber ja kasutage punutud pallin??ri