1,9 diisli probleemne k?ivitus

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Tavaline viga on et k?tus vajub pumbast ?ra - vanematel aitas n?it. kuulklapi paigaldamisest k?tusetorustiku vahele aga sellel vajumisel peab ka mingi p?hjusolema, kas pumbas m?ni tihend vms., TDI ei oska selle koha pealt ?elda - eks targemad parandavad ;)
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

vb asi k?tusefiltris k?igest. olen kuulnud k?ll omega kohta, aga diisel ikagi. t?mbas ?hu vahele k?tusefiltri tihendi vahelt ja kui tagaots ?lespoole j?tta, ehk siis m?e otsa, l?ks ilusti k?ima. aitas filtri ja selle tihendite vahetusest.

riio
Huviline

Lugemata postitus Postitas riio »

Kas k?tuse lisandeid kasutatakse? Paagis vett natuke? Filter uus? Kui k??nlad vahetatud siis peaks minema kui k?tte endaga midagi nihu pole. MUid k?imise ajal erip?raseid tundem?rke? Solk k?tust v?ib vahel saada ka nimekatest toojatelt.

Maahärra
Veteran
Telefon: 56494520 - helista kui tunned tungivat vajadust
Auto: VW Passat 1.9 TD 55 kw 1992 Kia 2021
Tänanud: 93 korda
Tänatud: 56 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maahärra »

Algselt postitas: Alz-J
Kui keegi teab eels??tek??nalde orienteeruvat hinda siis seegi inff on teretulnud.
Sinu Passatile ladu24.ee hinnakirja j?rgi 125.- kuni 142.- EEKi 1tk

[Muudetud: 1-12-2007 Maah?rra]
Olen jälle VW Passati 1.9TD 55KW omanik.

mclx
Huviline

eels??tek??naldel on relee ka, kontrolli seda ka

Kristo19
Huviline

Lugemata postitus Postitas Kristo19 »

Mul on golf 3 1.9 d 47 kw ja j?tsin auto korraks seisma ja kui uuesti tahtsin k?ima panna siis auto enam k?ima ei l?inud ehk siis k?tust ei tule pihustitele peale kas kellegil on sellist jama olnud ja oskab aidata mida teha ??

xpr
Huviline
Auto: Passat B8.5
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas xpr »

Mul ka 1.9 D 47kw. Talvel 30-kraadise k?lmaga l?ks ka ilusti k?ima.
Katseta, kas k?ik eels??tek??nlad l?hevad ikka punaseks, kui need v?lja v?tad ja j?tad juhtme j?rgi vms.

ranx
Huviline
Auto: Allroad ,Touareg

Lugemata postitus Postitas ranx »

V?id ju k?tusevoolikule kuulklapi vahele panna ,klapp ei lase k?tusel tagasi vajuda ,siis on asi kindlalt selge ,kas viga selles

tants
Huviline
Auto: Caddy, Civic

Lugemata postitus Postitas tants »

arvatavasti on jah see klapp mis ei lase k?tust pumbast maha joosta.see klapp on pumppa tuleva pealevoolu toru ?henduspolt (vabandan ei oska ?iget nimetust anda).v?ta see ?hendus sealt lahti ning proovi suuga puhkudes kas ?helepoole sulgeb voolu.

mclx
Huviline

see klapp on jah ?ks asi. kas pealevoolu voolik on l?bipaistev? vaata ega seal mulle sees pole. ?ks v?imalik variant on veel, et ?hk vahel. see ei t?henda seda, et voolik katki on. paagis on see ujuk, mis m??da toru ?les alla liigub, seal vahel on ?ks tihend, sealt annab ?hu vahele kui see piisavalt tihke pole. kui paak silmini t?is, siis pole probleemi, aga kui alla poole on, hakkab sealt ?hku vahele kakkuma. teine variant on n?rgad klambrid.

BuellerMan
Huviline

Lugemata postitus Postitas BuellerMan »

arvan et pump on lihtsalt kulunud k?te vajub lihtsalt ??ga plunserite vahelt alla ja hommiku kui k?ivitad siis mitu korda enne kui uuesti k?te ?les tuleb ja siis pihustitese j?udma hakkab.

mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

ingel [VW Bot: "Keel korda!"] endal just hakkas sama jama autoks 97tdi 85kw jama jama et hommikuti teisest k?ivitamisest aga kui nattuke pikkemalt k?iata l?heb ka esimiseks k?ivitusest ise vaatasin seda et kui ma filtri kere k?ljest lahdi lasen ja filtrit ?les alla loksutan siis mootori t??tamise aeg on voolik mulle t?is kohe. ekks kui filtsi ?ra vahetan ja selle paagi sisese v?rgi kah ?le vaatan ekks annan teada mis viga oli ... kindel on see et pumbas asi ei ole sellel sai just tihendid ?ra vahetatud .. ja kui mootor soe v?i juba korra p?eva jooksul k?inud pole probleemi aga mingi 8-10tundi siis on j?lle k?iamist vaja ei mingit suitsu ega midagi aga hommikul k?ivitamisel on sama jama et filtrist ?hp peal ja pudistav kahe kolme p?tta peal k?ima ei j?? aga jahm edu teistele siis

ylbik
Huviline
Auto: 2.5 TDI
Lugemata postitus Postitas ylbik »

Mul kunagi oli odava filtriga(cst v?i sct sinist v?rvi oli) taoline jama, peale filtri vahetust j?rgmine hommik enam ei k?ivitunud. Oli hirm nahas, et hakkavad V6-e r??mud pihta aga k?iasin aku peaaegu t?jhaks juba, kui ?kki k?ima l?ks.
Esimene s?it oli kohe poodi uue filtri j?rele.

Kasutaja avatar
tibullus
Veteran
Auto: Passat W8 4.0 4Motion
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tibullus »

Mul on ka kahel viimasel p?eval alles teise korraga k?ima l?inud :(
K?tusefilter vahetatud ?sja eks siis l?hip?evadel hakkan vaatama milles t?psemalt asi.

sillu7
Huviline

Lugemata postitus Postitas sillu7 »

Viga v?ib olla ka k?ttes. Enda oma ma sain k?ll ilusti hommikul k?ima, kuid kui sain s?ita ?ra 300m ja oli ka k?ik(k?te k?lmus ?ra). Pealevoolu torusid vaatad siis on k?te t?iesti valge ja vahune. Ja kui p?rast tankisin siis kallasin seda k?tet sisse nagu hapukoort. N?rvi ajab see, et t?stavad k?tte hindasid aga m??vad ikka sellist solki.

ylbik
Huviline
Auto: 2.5 TDI
Lugemata postitus Postitas ylbik »

Kontrollige pihusteid ja eels??te k??nlaid ka.

Vasta

Mine “Diislid”