K: Karterituulutuse ?lip??dur katki?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: Karterituulutuse ?lip??dur katki?
plastikust kopsik klapikambri peal,kust jooksevad karterituule l?dvikud.romulast t?na k?sisin,kuid eraldi neid ei anta. Tegemist on 55kw 19td mootoriga
[Muudetud: 19-1-2008 GTI]
[Muudetud: 19-1-2008 GTI]
-
- Huviline
- Telefon: 53739748
- Auto: Audi
Mul l?ks ?kskord autol rehv katki. 1.8 79kw. Aga R-Kioskist ei saanud seda. Mis teen?
Ma arvan, et igat asja saab remontida. Kui ei, siis saab uue jupi tellida/osta v?i mis iganes muud teed pidi kaubelda. Aga p?ris h?sti ei saanud su murest ?ldse aru. :S Et kas soovid seda siit leida v?i on mingi muu k?simus selle kopsikuga seoses?
Ma arvan, et igat asja saab remontida. Kui ei, siis saab uue jupi tellida/osta v?i mis iganes muud teed pidi kaubelda. Aga p?ris h?sti ei saanud su murest ?ldse aru. :S Et kas soovid seda siit leida v?i on mingi muu k?simus selle kopsikuga seoses?
-
- Huviline
- Auto: A5
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Ma eeldan et sa siis otsid uut varuosa nagu aru saan. Tee varuosade teema alla teema, et ostad kopsiku, kirjelda v?imalikult t?pselt kus ja mida ning kui pildi ka lisaksid oleks juba ?lihea, siis n?eme mida t?psemalt vajad. Vb saaks isegi aidata, sest seisab garaa?inurgas peaaegu komplektne 55 kw TD mootor