K: Diisli lisand?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: Diisli lisand?
Tere,
Paljud r??givad et vaja head diisli lisandit, need mida taklad pidid m??ma on ?udus.
Ka Autoleht kirjutas suvel diisli lisandist mida pidid kasutama, suuremad Atoturud Eestis. Ja enamus diislid pidid sellega k?ivituma, Tartu turul iga ilmaga.
Vot mure selline selle segu nimi pole meeles, kui kellegil on see autoleht alles v?iks siia ?les panna!
?it?h!
/niinekas/
[Muudetud: 5-1-2008 niinekas]
Paljud r??givad et vaja head diisli lisandit, need mida taklad pidid m??ma on ?udus.
Ka Autoleht kirjutas suvel diisli lisandist mida pidid kasutama, suuremad Atoturud Eestis. Ja enamus diislid pidid sellega k?ivituma, Tartu turul iga ilmaga.
Vot mure selline selle segu nimi pole meeles, kui kellegil on see autoleht alles v?iks siia ?les panna!
?it?h!
/niinekas/
[Muudetud: 5-1-2008 niinekas]
minu aeg on siin ümber saanud
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
J?udu otsimisel:;D
http://www.autoleht.ee/node/127" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autoleht.ee/node/127" onclick="window.open(this.href);return false;
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: A5
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Ise kasutasin eelmine talv Valvoline toodangut ja j?in tulemustega igati rahule. Mootor k?ivitus v?he rahulikumalt hommikuti ja ei "perutanud" nii palju. Samuti muutus edasiminek v?he erksamaks, arvatavasti siis puhastusvahend tegi oma t??d korralikult 
Samuti pidi valvoline/eagle one uued tooted turule paiskama ( v?i sisi juba paiskas, t?esti peast ei oska neid kuup?evasid m?letada ja kuid ). Aga kui asjatundjaid kuulasin mida nad toodete kohta r??kisid, siis pidid olema vanadega v?rreldes enam t?iustatud
2 linki valvoline toodete kohta:
Max Life lisand
Diesel fuel treatment

Samuti pidi valvoline/eagle one uued tooted turule paiskama ( v?i sisi juba paiskas, t?esti peast ei oska neid kuup?evasid m?letada ja kuid ). Aga kui asjatundjaid kuulasin mida nad toodete kohta r??kisid, siis pidid olema vanadega v?rreldes enam t?iustatud
2 linki valvoline toodete kohta:
Max Life lisand
Diesel fuel treatment
Tavaliselt tuleb keegi sellise teema peale targutama, et pumppihustitega mootori k?tusele ei tohi panna mingeid lisandeid, isegi 2T ?li mitte, kuna raamatus on nii kirjas. J??n huviga ootama mis lahendus siit seekord v?lja tuleb, isiklikult ei oska ma mingit seisukohta v?tta, et kas v?ib v?i mitte. Mingis v?ljamaa foorumis keegi kirjutas kunagi, et kui just tingimata peab sinna midagi lisama, siis v?iks Comma mingit punase sildiga vahendit kasutada...
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kui te k?tuse liitri hinda ise oma jaoks veel t?sta tahate, siis kallake igast segu sinna paaki juurde. Minu arust m?ttetult k?rge hinnaga need head lisandid, millest v?ibolla reaalselt ka mingit kasu oleks, kuid vaevalt nii palju tolku, et selle summa eest k?tust kokku hoiaks v?i v?itu saaks. Kui tegu mingi vanema ja h?redama mootoriga, soovitaks ennem mootori remont ?ra teha. See lisandite kasutamine pikendab ehk lihtsalt mootori surma agooniat ja ?ks kord tuleb see l?pp nii-kui-nii v?imalik et veel valusamalt.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Stanadyne Performance Formula - pakub Karla Auto O.K.Algselt postitas: niinekas
PS! Lugege teema algust, k?sisin vaid mis oli selle segu nimi mida r??kis Auto Leht!
M?tlesin aind et kellegil on k?ep?rast see ajakiri ja paneb selle siia ?les.
/niinekas/
seda kiitis ajakiri ja ka rahvas...

2007 Passat [i]sold[/i]
2008 Jetta [i]sold[/i]
2004 Passat [i]sold[/i]
1993 Golf [i]sold[/i]
1986 Golf [i]sold[/i]
2008 Jetta [i]sold[/i]
2004 Passat [i]sold[/i]
1993 Golf [i]sold[/i]
1986 Golf [i]sold[/i]
Olen pea igalt poolt igast kahtlast firmat "jama" proovinud ja ja parima tulemuse andis USA truck lisand ja STP sari. Karla auto saasta ma osta ei kavatse enam, sest korra sai proovitud ja mingi erinevust ei m?rganud ja samas ?ks kallimaid. See kuu katsetan Venemaa toodangut:P lihtsalt kallan igale paagile midagi juurde, et n?ha kuidas reageerib:). Sportlik huvi...Kui masuut suudab k?ima minna siis pole vahet mis seal sees poleb...s?idab ka fit??l ?liga:) lihtsalt kas on ka vaja. Probleem lihtsalt selles, et suurte miinus kraadidega iga solk ei liigu h?sti ja k?ivitamiselt on probleeme, sellel puhul m?ned lisandid aitavad palju kaasa.